lördag 19 september 2015

Höstens finaste hundsele!


Mudin Qlura poserar här i sin nya sele. Stort tack till Sara Jansson som tagit dessa underbara bilder. Selen på bilderna är den nya färgen på Jokke Faster. Det är en y-sele med svarta band och invävd reflextråd fodrat med orange neopren. Perfekt nu när det börjar mörkna!


Det som är så smart med selen Jokke Faster är att den har dubbla snabbspännen som gör att man slipper trä i frambenet. Den går därför snabbt att sätta på och ta av! Dessutom sitter spännena högt upp så att de inte stör hundens rörelser.


Selen Jokke Faster var från början en specialbeställning som CSiGORA gjorde. Den första färger var lila. Det visade sig att denna sele var så uppskattad att den nu ingår i Jokkes ordinarie sortiment under namnet Jokke Pallas Quick.


Den här y-selen har också en extra lång bröstrem som gör att även hundar med djupa bröstkorgar som t ex vinthundar kan ha denna sele. För de smalare hundarna går det att dra åt nästan hur mycket som helst.


Du hittar selen Jokke Faster orange i CSiGORAs hundbutik. Eftersom de flesta hundar mår bäst av att ha sele så har CSiGORA stort sortiment av hundselar i olika modeller. Välkommen att kika runt: www.csigora.com. Ta gärna en titt i Saras blogg också om du vill läsa mer om mudin Qlura och hennes träning!