tisdag 24 maj 2011

Tröstpriser

Jag vill meddela att alla som var med i Csigoras bloggtävling kommer få ett litet pris. Förutom vinnaren så kommer alla  få ett tröstpris. Jag behöver därför adress o mobilnummer (för sms-avisering) så att jag kan skicka en liten sak till dig & din hund.

För dig som inte var med i denna tävling kan jag meddela att det snart kommer en ny tävling. Tills dess vill jag tipsa om en rolig tävling på Team Nelsons blogg. Läs mer här!

Den sista maj kommer Csigoras Hundbutik ha annons ute i Metro. Annonsen blev jättesnygg. Ska bli spännande om det blir någon effekt!

Har också fått demo-exemplar av nya hemsidan från Savea. Även den blir riktigt fin och framförallt personlig. Ska bli kul när den kommer igång. Priserna på alla hundtillbehör kommer dock höjas något i samband med flytten pga ökade omkostnader. Så passa på att handla till din hund redan nu!

Om det är någon hundprodukt som du letar efter som du inte hittar i webbutiken så skriv ett mejl till info@csigora.com. Jag har väldigt många hundprodukter som inte ligger ute på sidan än och sen kan jag alltid göra en specialbeställning efter vad just din hund behöver!

5 kommentarer:

 1. Men vart ska jag skicka mailet? :S Jag har skickat ett mail till adressen du uppger när du kommenterar min blogg. Har du inte fått det eller är det någon annan mail jag ska skicka till?

  SvaraRadera
 2. tack för det fina tröstpriset, hälsar Ulla S

  SvaraRadera
 3. Tack för tröstpriset. Det var toppen :)

  Sofie och kamelerna

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för tröstpriset, det var väldigt uppskattat :)

  SvaraRadera
 5. Tack så jätte mycket för tröstpriserna väldigt uppskattade :D

  SvaraRadera