måndag 17 mars 2014

REA på Hurttas agility- och träningsvästar!

Nu har CSiGORAs hundbutik 25% rabatt på alla Hurttas agility- och träningsvästar! Passa på att skaffa dig en bekväm och praktiskt hundförarväst inför årets tränings- och tävlingssäsong!


Hurtta Lifeguard träningsväst finns i gult, orange och rosa med tydliga reflexer runt om. Västen är tillverkad av ett lätt ripstop-tyg med en vattentät houndtex-skyddshinna som andas.

Träningsvästen/hundförarvästen är riktigt snygg och det går att dra åt både i midjan och nertill! Den är inte varmfodrad och passar bäst vår, sommar och höst! Den höga kragen känns väldigt skön när det blåser ute. Den har dessutom resår längst ner som håller in västen.Framtill är hundförarvästen försedd med fickor med blixtlås och baktill med en stor ryggficka för träningsutrustning. På framsidan och vid höften finns D-ringar som man kan fästa visselpipa, klicker och godispåsar med. Västen finns i storlek XS - XL.

Vill du inte ha en så färgglad väst som dessa så ska du givetvis välja Hurttas agilityväst.
Hurtta Motivation agilityväst är designad med tanke på full rörelsefrihet, smidig access till träningstillbehör, skydd mot väta, samtidigt som den genom Hurttas Houndtex material tillåter din kropp att andas. Färgen är grå med svarta inslag och den finns i fem storlekar från. XS-XL. Träningsvästen är lätt och diskret och särskilt utformad för löpgrenarna inom hundsporten. Västen är tillverkad av ett lätt ripstop-sporttyg med ett vattentätt Houndtex-lager som andas.

Midjelinningen och den höga kragen kan justeras så att västen sitter behagligt och stadigt vid rörelse. På västens framsida finns en bröstficka med blixtlås samt två stora blixtlåsförsedda fickor för godis och leksaker. Framfickornas fickpåsar kan tas loss och tvättas separat. Västens bakficka har plats även för stora attrapper eller tillbehör. Axelpartiet är försett med kardborreband där motiveringsleksaker kan fästas. Ringar och clips finns över hela västen.

Du hittar alla hundförarvästar i CSiGORAs hundbutik och REAn pågår fram till den 27 mars 2014! Ta samtidigt en titt på alla andra smarta hundsaker som finns hos CSiGORA! www.csigora.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar