måndag 3 mars 2014

Tävla om 13 kg spannmålsfritt hundfoder från Taste of the Wild

Mina hundar har precis börjat äta torrfoder från Taste of The Wild. Jag valde fodret med lax då jag ställer ut mina puli och vill att deras päls ska vara i allra bästa skick. För oss är färskfoder inget alternativ då vi har för dåliga frysmöjligheter, så jag har letat efter torrfoder som i så hög grad som möjligt gör att mina hundar mår bra, håller sig friska och framförallt uppskattar det de äter.

Fodret som mina hundar äter nu, heter Taste of the Wild Pacific Stream. Det är tillagat i USA helt utan spannmål men med i huvudsak färsk lax och sötpotatis med nyttiga bär och grönsaker som ger hunden ett naturligt skydd i vardagen. Fördelen med ett foder baserat på fisk är att det har ett högt näringsvärde samtidigt som det är lättsmält. Många hundar tål inte proteiner från nöt, kyckling och gris och för dem är detta ett suveränt alternativ.

Det går även att komplettera Pacifick Streams torrfoder med deras våtfoder. Det är perfekt som mellanmål eller om hunden snart ska träna eller tävla. Du kan läsa mer om alla sorters foder som Taste of the Wild har på deras hemsidan: Taste ot the wild. Poängen med deras foder är att erbjuda ett spannmålsfritt alternativ som påminner så mycket som möjligt om det foder hundarna en gång i tiden åt i det vilda. Trots domesticering så har hunden fortfarande samma matsmältningssystem som tidigare. Du kan köpa alla varianter av Taste of the Wild hos CSiGORA. Det som inte finns i lager beställer vi snabbt hem åt dig! Oavsett hur mycket du handlar blir frakten aldrig mer än 39 kr!Nu har du även chansen att vinna drygt 13 kg Taste of the wild Pacific Stream som kostnadsfritt skickas till dig! Ett perfekt tillfälle för dig att testa om detta foder passar din hund! Små smakprov säger egentligen inget mer än att hunden för stunden gillar smaken. Det är när hunden får chansen att äta fodret under en längre tid som du kan se hur mycket hunden gillar fodret och hur det påverkar din hund.

För att du ska vara med och tävla vill vi att du ska göra ett antal saker:
  1. Först gillar du CSiGORA på FB.
  2. Dela sedan länken till detta blogginlägg på FB. 
  3. Gå in i CSiGORAs hundbutik och leta upp fodret Taste of the Wild Pacifik Stream. Där trycker du på knappen "Rekommendera" som syns om du trycker fram produkten.
  4. Du ska sedan skicka ett mejl till info@csigora.com med rubriken "Tävling". Där ska du skriva ditt namn och mejladress. Du ska dessutom skriva svaret på på frågan: Vilka tre hundfodermärken säljer CSiGORAs hundbutik?
Tävlingen pågår till den 20 mars. Av dem som uppfyller alla kriterier ovan samt svarat rätt på frågan kommer en vinnare att dras. Vinnarna publiceras här i bloggen och på FB. Lycka till! Har du några frågor så mejlar du info@csigora.com med rubriken "Tävling".

Om du vill kan du ladda ner en broschyr om alla produkterna från Taste of the Wild: Brochyr Taste of the Wild.

I CSiGORAs hundbutik hittar du enbart några få utvalda fodermärken som håller hög klass. Vi erbjuder också nordiska tuggben utan några gifter eller kemikalier. Även vårt hundgodis håller hög klass och du hittar många sorter med mycket hög kötthalt i olika konsistenser. Välkommen att kika runt i butiken: www.csigora.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar