söndag 16 februari 2014

Nya ergonomiska klövjeväskor hos CSiGORA

Spana in CSiGORAs nya klövjeväskor från amerikanska Kyjen. I lager finns i fyra storlekar i tre olika färger. Kyjen backpack fungerar lika bra på den långa vandringen och camping som för aktivering.
Kyjen backpack - rosa klövjeväska

Kyjen backpack - blå klövjeväska

Kyjen backpack - grön klövjeväska
Jag gillar att den ligger bra på hundens rygg och under själva väskan finns ett vadderat ryggtäcke som fungerar ungefär som en vojlock under en hästsadel. Tyngden fördelas utmed hela hundens rygg utan att skava.
1) Löstagbar väska 2) vattentåligt nylon samt reflexband 3) hållbara blixtlås 4) rymliga väskor
Det finns två band under magen och ett band som går fram över hundens bog som en y-sele. Det gör att klövjeväskan inte glidet omkring utan ligger stadigt på hundens rygg samtidigt som hunden har full rörelsefrihet.
Ergonomisk ryggsäck som ligger bra på din hund
Reglerbara band som är vadderad vid bogen
Väskorna är rymliga och löstagbara så att du snabbt kan ta av dem vid vila.
Den finns möjlighet att spänna fast en vattenflaska på båda sidor.

Med hjälp av en klövjeväska kan du ge din hund meningsfulla arbetsuppgifter. Det ökar hundens koncentration och kan även fungera avledande vid promenaden. Tänk dock på att vänja hunden vid klövjeväskan och successivt öka tyngden. Hur mycket en hund kan bära beror på hur vältränad den är, ungefär som med oss människor! Nedan ser ni kuvaszen Esso med sin klövjeväska! På bilden är väskan tom, med lite tyngd så trycks väskorna ner mer. Se därför till att ha lika mycket tyngd i båda väskor.

Kuvaszen Esso med en grön klövjeväska i storlek XL.
Du beställer enkelt din klövjeväska från CSiGORAs nätbutik. Det finns även andra modeller i olika prisklasser om du letar bland bär- klövjeväskor i menyn.Vill du ha en klövjeväska från Kyjen så kostar de:

Kyjen backpack S: 425 kr
Kyjen backpack M: 465
Kyjen backpack L: 545
Kyjen backpack XL: 625

Frakten är alltid 39 kr oavsett hur mycket du handlar. Du får dessutom poäng för allt du handlar som sen omvandlas till pengar att handla för! Givetvis gäller bytesrätt och öppet köp.

1 kommentar:

 1. Hej Christina! Det var ett tag sedan jag kommenterade hos dig, men du vet säkert att jag följer alla dina intressanta inlägg.
  Nu undrar jag om det här är väskorna du nämnde för en tid sedan? Dom ser ju onekligen väldigt bra ut. Stabila!
  Det är helt livsfarligt att gå in på "shopen", för det finns ALLTID massor av kul, bra grejer, för oss hundtokiga.
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera