fredag 10 maj 2013

Hund i bil och på båt? Här är tillbehören som underlättar!

Att säga att våren slagit till är närmast en underdrift! Blommor och bristande knoppar slåss om uppmärksamheten med de värmande strålarna och kvittrande fåglar. Helt underbart, efter en tuff vinter! Säsongen inbjuder till resande tillsammans med din hund eller katt, på land och till sjöss. Vi vill här lyfta fram några tillbehör från sortimentet i CSiGORAS hundbutik som gör resan både säkrare och enklare.

Först vill vi uppmärksamma de fantastiskt bra bilburarna i aluminium från schweiziska 4Pets. Krocktestade och certifierade av tyska provningsanstalten TÜV! Lika smarta och med samma höga kvalitet som en schweizisk armékniv eller klocka! Skönt kunna ha bakluckan öppen för värmens skull!

4pets Easysteps
4Pets Proline - säker bilbur och smart ramp, perfekt även som landgång!
På bilden ser du en 4Pets Proline Eagle bilbur för hund och den superpraktiska rampen Proline Easy Steps. En lättviktsramp i aluminium med halkskydd. Tre sektioner som dras ut och skjuts samman som ett teleskop. Superpraktisk, och bra för hundar som av olika anledningar (ålder, skada, sjukdom) inte kan hoppa in i bilen.

Här ser du hur du lätt lär din hundvän att använda rampen!

Rampen är också en perfekt landgång till båten för hund och människa! Håller garanterat för 100 kg, lätt och tar liten plats. Ett bra val för ett smidigt och säkert resande med din hund alltså!

Och när vi nu är inne på det här med båt och hund, bör man tänka på vikten av en flytväst till också till din hundvän. Simkunnig eller ej (jo, såna hundar finns!), ökar en flytväst starkt chansen att överleva om olyckan skulle vara framme. Flera modeller finns hos CSiGORA men vi vill särskilt lyfta fram Hurttas flytväst. Finns nu också i en limited edition som tvåfärgad (blå/rosa och gul/organge)! Snygga!
Begränsad upplaga! Finns även i blått/rosa.
Och på tal om vatten, en oumbärlig följeslagare på färden är Road Refreshern! Den spillfria vattenskålen  - garanterat - som kan stå i bilburen eller på trägolvet hemma! Vi har en i varje rum. President Obama har en. Din hund skulle också uppskatta en, det är vi säkra på! Finns i två storlekar och flera olika färger. Kolla på vår hemsida! Och kolla den fräsiga promotionvideon från tillverkaren här nedan. (Musiken i videon är inte i klass med produkten...)


Och så till en tråkigare sida av sommaren...

En ovälkommen sommargäst
Vi har på förekommen anledning fyllt lagret med Fixodida ZX antifästingmedel. Även i storpack! Det är ju ett tur att det finns ett medel mot fästingar som inte innehåller nervgifter eller liknande. Fixodida ZX är ett naturmedel och giftfritt, men motverkar ändå fästingbett! Kolla in i butiken!

Hoppas du får en skön resesommar tillsammans med din hundvän!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar