lördag 22 mars 2014

CSiGORA är först i Sverige med belöningsautomaten Treat & Train!

Yes! Äntligen har vi fått besked. Ett gäng Premier Treat & Train är nu beställda även om det kommer dröja till den 5:e april innan CSiGORA har dem här! Men vi blir ändå först i Sverige!

Premier Treat & Train är egentligen ingen nyhet. Den har tidigare sålts under namnet Manners Minder och har funnits i Sverige ett par år. Men sedan Premier (Radio System) slogs ihop med ett annat företag så fick Premier inte längre sälja Treat & Train till Europa. Hade vi vetat det så hade jag beställt betydligt fler innan jul. De sålde slut direkt och många har efterfrågat den här helt suveräna belöningsautomaten.

Vi har arbetat hårt med att få hem nya så fort som möjligt och äntligen har vi fått ett besked. Ingen är gladare än oss på CSiGORA, då detta är en så himla bra maskin att träna med såväl hemma som på träningsplanen.

Vi hoppas verkligen att de vi får hem i första omgången kommer räcka till alla som vill ha. För att det ska bli rättvist har vi satt upp en turordningslista där den som väntat längst givetvis ska få sin först. Alla som har hört av sig har kontaktas via mejl men vill även du att vi reserverar en till dig så mejlar du: info@csigora.com. Alla som finns med på väntelistan kommer alltså att få förtur att beställa. Du behöver inte betala något i förskott. Den kommer även i fortsättningen kosta 1575 kr och vi subventionerar frakten som endast är 39 kr.

Du kan läsa mer om Premier Treat & Train (tidigare Manners Minder) här:

Tips på träning med Manners Minder
Träning med Manners Minder
Så här kan en Manners Minder kan användas!

Efter den 20 april 2014 kommer du kunna köpa din Treat & Train i CSiGORAs hundbutik:
Köp Premier Treat & Train

Tidigare Manners Minder heter nu Treat & Train men är egentligen samma produkt.

Du kan också sätta upp dig på väntelista så att du är säker på att kunna få en från leveransen som kommer till CSiGORA i slutet av april 2014. info@csigora.com

1 kommentar:

  1. En sån har jag letat efter länge. Hade planer på att beställa utomlands, men nu får jag tänka om :)

    SvaraRadera