torsdag 20 mars 2014

Vinnare av hundmat från Taste of the Wild

Då är tävlingen avgjord. Stort tack till alla ni som deltog! Roligt att så många är nyfikna på att testa det spannmålsfria hundfodret Taste of the Wild.

Mina hundar gillar särskilt  Taste of the Wild Pacific Stream. Och det är just detta foder som vi vinnaren av tävlingen kommer få hemskickat till sig. Inte mindre än drygt 13 kilo!

Vinnaren är Julia Larsson eller kanske rättare sagt Julias hund(ar)! Stort grattis från CSiGORA! Du kommer få ett mejl hemskickat till dig och vi kommer behöva din fullständiga adress så att du kan få hem hundmaten så fort som möjligt! Det skulle dessutom vara värdefullt för oss om du efter denna tid rapporterade till oss vad du tycker om fodret. Det skulle också vara roligt med en bild på den vinnande hunden!


För dig som inte vann så erbjuder vi rabatt på ordinarie pris av 1 säck Taste of the Wild på 13,61 kg. Ett perfekt tillfälle för dig som vill testa ett spannmålsfritt foder av riktigt hög kvalitet.

Detta kan du enbart beställa via mejl och du får räkna med en leveranstid på 6 vardagar. Du kan beställa alla sorter av Taste of the Wild som finns som 13,61 kg. Även de som inte syns på vår hemsida.

Mejla oss vilket foder du vill ha! Max 1 säck per person. I ditt mejl bör du även uppge rabattkoden WILD! Erbjudandet gäller under mars och april! info@csigora.com

Rabatterade priser:
Alla vuxenfoder från Taste of the Wild: 13,61 kg: 699 kr (ordinarie pris: 779)
Valpfoder från Taste of the Wild 13,61 kg: 729 kr (ordinarie pris 799)
Frakt på 39 kr tillkommer!

Se mer här:
Taste of the Wild
CSiGORAs hundbutik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar