tisdag 16 augusti 2011

Dags att vakna!

Nu är det dags för den här bloggen att vakna igen. Jag är väldigt nöjd med den nya hemsidan för CSiGORAs HUNDbutik men bloggen har inte haft de funktioner jag önskat. Men det är egentligen inget större problem - det är bara att väcka denna slumrande blogg igen!

De närmaste planerna är att vi kommer ha en monter med försäljning i samband med Svensk Vinnare 2011 i Norrköping! Jag vet att en del av er läsare kommer dit - det skulle vara så jättekul om ni kunde kika förbi då. Vi kommer finnas på plats båda dagarna. Håll utkik efter ett svart tält och en liten Csigora-skylt!

Läste i Expressen för några dagar sedan om människor som våldtar djur. Det är ju egentligen ingen nyhet i sig men jag tycker det är viktigt att frågan om tidelag lyfts fram i debatten. Kanske dags att införa ett förbud mot detta. Så alla ni som ska omplacera er hund, var noga med att se var hunden hamnar. De här hundarna som Expressen-reporten stötte på var alla omplaceringshundar som köpts upp billigt på Blocket, oftast av barnfamiljer som vill ge hundarna ett bättre liv på landet. Det här är ofattbart. I England är sex med djur förbjudet, varför inte i ett land som Sverige? På Facebook har en grupp startats för att pressa våra politiker att formulera ett lagförslag där djursex ska bli straffbart. Det pågår förvisso en utredning men när den presenteras i november ska remissinstanser säga sitt och det kan dröja väldigt lång tid innan en lager träder i kraft. Man kan undra vad de väntar på? Det är nog dags, inte enbart för den här bloggen,  utan även våra politiker att VAKNA!

1 kommentar: