tisdag 24 juli 2012

Kylhalsband och kylfilt - bra nu när solen är på väg!

Nu kan vi presentera ett antal nyheter som hjälper din hund att hålla en bra kroppstemperatur i sommartid. Dels de smidiga och snyggt röda kylhalsbanden från Aquacoolkeeper.


Kylhalsbanden från Aquacoolkeeper finns i 10 olika storlekar som passar alla hundar, liten som stor med perfekt passform!

Dels Aquacoolkeepers suveräna kylmatta:

Ny i sortimentet är också den praktiska Superabsorberande handduken från Party Pets. Dels suger den upp fukt av alla slag. Den absorberar 15 gånger sin egen vikt! Men den fungerar också nedkylande, efter några minuters nedsänkning i vatten! Borde finnas i varje bil nu i sommarvärmen som ska komma!  

Gemensamt för alla tre produkter är, att en kort tids nedsänkning i kallt vatten är det enda som behövs för att aktivera den effektiva nedkylningsfunktionen. Superpraktiskt! Skillnaden är att alla Aquacoolkeeper-produkter har en kylande gel i sig, som enligt tillverkarna ger kyleffekt i upp till 5 dygn! 

Aquacoolkeeper finns inte bara till djur, utan också till oss människor. Vi säljer i CSiGORAs hundbutik också kylarmband för människor! 
Den kylande effekten är märkbar - det har vi testat! Vissa av oss är lite varmare än andra, och har lättare att få en ökad kroppstemperatur och/eller svettningar vid varmt väder. Aquacoolkeepers armband är då ett mycket bra hjälpmedel för att göra värmen hanterbar. Rekommenderas varmt :-)

Du hittar alla kylprodukter ovan i CSiGORAs hundbutik!

Med hopp om en varmare sommar än hittills!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar