onsdag 26 september 2012

Hade bröderna Gallagher varit hundar så...

Kommer du ihåg Oasis? Javisst, diskutabelt 1990-talets största band. Två grymma skivor pressade man ur sig där, i mitten av -90-talet och hittarna radade upp sig. Två grymma bröder Gallagher styrde bandet och försökte styra varann. Ett hett temperament ledde till konflikter internt och externt i parti och minut. Numer sannolikt splittrade för alltid, men osvuret är bäst!

Broder nr 1 Noel, driver nu projektet Noel Gallagher's High Flying Birds, med viss framgång. Så här låter dom:


Broder nr 2 Liam, lillebrorsan alltså, driver å sin sida bandet Beady Eye, också det med viss framgång. Och för att hålla balansen, så, så här låter dom:


Liam har också sina fingrar inblandade i modevärlden, och har en egen "label" kallad Pretty Green. Och det ser ut som kläder framför allt Liam, men även storebrorsan, skulle kunna gå i själva. Framför allt finns det en mängd parkas/anoraks, med huva ni vet, i kollektionen. Och just Liam förknippar jag väldigt starkt med såna plagg. Här kommer ett litet bildpotpourri!

Liam

Liam


Noel


Liam

Liams design
Noel
Noel
Jaha, tänker du. Och? Jo, det finns en koppling. Idag har vi nämligen fått in jättesnygga anoraks för hundar! Från Doxtasy, ett designermärke från USA.

Jag kunde inte hjälpa det, när jag skulle lägga in dem i CSiGORAs Hundbutik så gick tankarna till bröderna Gallagher och deras huvjackor, anoraks och parkas! Kolla in de vi har lagt in i nätbutiken:

Nancy testar orange Anorak från Doxtasy! 
Liam? Noel?
Anorak = rock star?

Doxtasys anorak håller din hund torr och mindre utsatt för vind till en rimlig penning (189 kr) nu i hösttider! Snygg och dessutom prasselfri!

Välkommen kolla in de här underbara hundkläderna och mycket mer hos CSiGORAs Hundbutik!
2 kommentarer:

  1. Tänk, jag fastnade aldrig för dem! Min "värsta" Yngwie-period sammanföll nog:)
    En rosa rock till A kanske? Skulle det få honom att sänka svansen lite? Om jag fick på den vill säga...

    SvaraRadera
  2. thanks for sharing.

    SvaraRadera