torsdag 21 mars 2013

Spännande hundleksaker!

 Det är via leken vi bygger upp en bra relation till våra hundar och det är via leken man når bästa träningsresultat för såväl vardag som tävling. Då är bra belöningsleksaker lika betydelsefullt som att ha ett riktigt gott hundgodis. Det är också viktigt att leksakerna är tåliga och inte innehåller några gifter. CSiGORAS leksaker från JW Pet uppfyller alla krav och rekommenderas av många hundinstruktörer.

Så här kul kan man ha med en JW Good Cuz
Eurasiervalp som är nyfiken på JW Good Cuz
Hundleksaker är särskilt viktigt för valpar då de stimulerar deras nyfikenhet och kreativitet. CSiGORA har just nu specialpris på Elastiska mjukdjur vars kroppar är utformade som ett dragspel som man kan töja ut riktigt långt. Dessutom både skramlar och piper det när hunden biter och skakar på dem. Du kan välja mellan en hund, krokodil och anka. Så här kul kan man ha om man är flera stycken:

Den är min!
Undrar hur lång den här taxen kan bli?
Så passa på att fynda ett elastiskt mjukdjur! 15% rabatt till den 26 mars 2013 eller så långt lagret räcker! Kika gärna runt bland våra andra hundleksaker också, missa inte våra träningsleksaker från JW Pet, Bungee eller Tug-E-Nuff.


De söta valparna på bilderna är av hundrasen eurasier och kommer från kennel Sorschies. Det är deras uppfödare Kicki Svalin som tagit alla bilderna!

1 kommentar:

  1. Vilka sötnosar!!! Får man en sån där på köpet när man köper leksaken? ;-)

    Nej då, skämtåsido, men sååå underbart söta små liv! <3 :-)

    SvaraRadera