torsdag 4 april 2013

Vinn en suverän belöningsleksak till din hund!

Gillar du alla belöningsleksaker som finns i CSiGORAs hundbutik? Då har du möjlighet att utan kostnad bli ägare till en Tug-E-Nuff Sheep Bungee ball.


Det är en suverän träningsleksak till de små och medelstora hundarna. Bollen är lite mindre än en vanlig tennisboll och själva expandern är formad som en ring så att man förutom att kampa med den här leksaken även kan kasta den riktigt långt. Fårskinnet gör också de flesta hundar mer triggade! Och själva expandern dämpa de häftiga ryck som kan uppstå.


Den här hundleksaken är så populär att det för stunden är slutsåld. Nya från Tug-E-Nuff är förvisso på ingång men vill du inte vänta så kan du vara med i en bloggtävling där vinnaren får just en Tug-E-Nuff Sheep Bungee Ball.


Vill du vara med och tävla så går du hit till Maddes inspirerande blogg för att få mer information hur du ska göra. Bloggtävingen!


Alla bilder ovan är tagna av Madde, som anordnar tävlingen, och vi har rättighet att använda dessa. Stor tack för det! Sen önskar jag alla lycka till i tävlingen. Du kan också kika in i CSiGORAs hundbutik för att hitta fler hundleksaker från bland annat Bungee, Dog Planet, Tug-E-Nuff och JW Pet.


Så här kul tycker pumin Stimm att det är att leka med Tug-E-Nuff Sheep Bungee Ball! Foto: Sara Jansson

1 kommentar: