måndag 14 april 2014

Påskrabatt på Egg babies!

Inför påskhelgen har vi 15% rabattEgg Babies. Förutom hundgodis och giftfria tuggben så är en Egg Baby den perfekta påskpresenten och aktiveringsleksaken till din hund!


Poängen är att hunden ska plocka ut äggen som ligger inuti Egg Babies. Äggen piper när hunden biter på dem och när de är urplockade så stoppar ni tillbaka äggen igen. Extra ägg medföljer! Suverän hundleksak för mjukdjursslaktare!

Egg Babies finns som anka, dinosaurie och fisk! Passa på att skaffa en riktigt rolig aktiveringsleksak och överraska din hund i påsk! Du hittar alla Egg Babies från Kyjen hos CSiGORA!


Men det är givetvis inte enbart DIN hund som ska få en Egg Baby i påsk. Du vet väl att bästa presenten till en hundägare är till deras hund! Se gärna Alice blogginlägg om presenttips till hundägare. Ska du bort på påskmiddag så tar du givetvis med en Egg Baby till värden/värdinnans hund - istället för en blomma eller godis. 


Ett annat alternativ är givetvis hundgodis och då ska du givetvis ge bort giftfritt och nyttigt hundgodis med hög kötthalt. Eller varför inte ett naturligt torkat älgtugg, det tål även de flesta överkänsliga hundar!

Vi på CSiGORA önskar alla en riktigt GLAD PÅSK!

www.csigora.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar