tisdag 22 mars 2016

GLAD PÅSK

Vi på CSiGORA önskar alla en GLAD PÅSK och erbjuder er därför en påskrabatt på 10% (gäller ej foder). Rabattkoden gäller fram till den 25/3 2016 och du skriver in rabattkoden: Påsk.

Vill du få lite tips så har Alexandra plockat fram lite förslag på hundgodis och hundleksaker som du kan fylla påskägget till er fyrbenta vän med. Kika in här: Glad PåskButiken har varit stängd några dagar men har nu öppet som vanligt, förutom under påskhelgdagarna som kommer nu fredag till måndag. För att hålla er uppdaterade om vad som händer hos oss är det smart att gilla CSiGORA på FB eller följa oss på Instagram:@csigorashundbutik

Vi vill också passa på att gratulera vinnare av en påskägg fyllt med naturligt hundgodis och giftfritt hundtugg som just nu korats på @csigorashundbutik på Instagram.


För dig som inte vann så kan du trösta dig med att handla med vår rabattkod! Ta gärna en titt i vår Outlet också där du hittar massor av billiga hundsaker från bland annat Hurtta, Puppia, Doxtasy och Doggie Design.


Hoppas solen lyser på er i påsk!

www.CSiGORA.com

1 kommentar:

  1. Åh! Tack för rabattkoden! Och Glad Påsk!

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från hundgrejer till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

    SvaraRadera