onsdag 9 januari 2019

CSiGORAS HUNDbutik

För dig som hittat hit kan vi säga att vi flytat vår blogg till hemsidan för vår hundbutik och du hittar nya bloggen här: Hundbloggen. Men när du ändå letat dig hit får du gärna bläddra bland de olika blogginläggen. Det finns många intressanta inlägg som fortfarande är aktuella. Har du några frågor kan du mejla: info@csigora.com



Jag kan också berätta att vi flyttat vår butik till Rottne. Där har vi skapat ett stort showroom, kontor och lager i en byggnad som tidigare var möbelfabrik.

På förmiddagen arbetar vi för fullt med att skicka alla beställningar som gjorts på nätet. Vår ambition är att skicka allt samma dag eller senast dagen efter. Men vi har även öppnat upp vårt showroom som fungerar som butik tisdag och torsdag 14-18 och söndagar 12-16.

Där kan du även köpa frysfoder som Pondus Foder och Sund Hundmat. Vi har också börjat med hemkörning av hundfoder varje torsdag till vårt närområde. Du kan läsa mer om våra hemleveranser här: Hemleverans av hund- och kattmat!

En annan nyhet är att vi börjat med föreläsningar och lite hundkurser. Vi har bland annat haft besök av Jessica Mann som berättat om Blygerhundar, Caroline Alupo sompratat om såväl traumatiserade hundar som koppelkompetens. Carline Alupo kommer även ha en Clinic i Hundmöten nu i januari där det finns observatörsplatser kvar. Senare i februari kommer David Selin från Hundutbildningsgruppen hit för att prata om berikning för hund. Vi har också startat kurser där man får prova på nosework. Kika gärna in bland våra hundkurser för mer information!

Precis som tidigare fortsätter vi att fokusera på en etisk god hundsyn med belöningbaserad träning i fokus! Vi har fortsatt utökat sortimentet i den riktiningen så kika gärna in bland allat nytt som kommit in i hundbutiken!

Vill du ha mer inspiration så vill vi tipsa om bloggen Dellicate där Frida skriver om sin vardag och träning med Ellie och ger en massa hundtips! Har ni förresten sett vår nya logga som Mai Skoog gjort? Så snygg! @skoogskapar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar