söndag 17 april 2011

Hundleksaker

Kolla in våra mjuka leksaker från Happy Pet. De har vunnit priser för sin innovativa design. Även om själva tillverkningen äger rum i Kina är företaget noga med att leksakerna tillverkas i en god arbetsmiljö och täta kontroller görs av såväl produkterna som av arbetarnas levnadsvillkor. Alla leksaker scannas med metalldetektor så att inte några farliga partiklar råkat hamna fel.


Materialet till leksakerna är också fria från farliga färger och giftrester. Det är ju trots allt leksaker som hundarna ska kunna stoppa i munnen och i värsta fall tugga sönder. Det man får se upp med om man har en "mjukdjursslaktare" hemma är att hunden inte får i sig själva pipen som finns inbyggd i många leksaker.


Elefanten ovan kan man dra i benen så blir de längre medan motsvarande arm blir kortare. Du hittar dessa hundleksaker och många fler i CSiGORAs HUNDbutik. Fram till den 24 april 2011 får alla som handlar för 300 kr en kostnadsfri leksak på köpet!

2 kommentarer:

  1. Rolig idee tycker jag. Mina kameler skulle helt klart älska alla de här sakerna.

    Sv: Håller med om att det kommer att bli svårare att få den bedömningen man vill ha men jag tycker också att det är bra. Very good är inte heller dåligt som det igentligen är en etta med det gamla systemet :) vi kommer att kämpa på vidare för det är kul att ställa veteran.

    SvaraRadera
  2. Vilka fina leksaker - de skulle även passa till människovalpar!

    SvaraRadera