tisdag 3 april 2012

Bättre rabatter i CSiGORAs hundbutik!

Nu har du som handlar i CSiGORAs hundbutik möjlighet till bättre rabatter än tidigare! Vi har ett poängsystem som ger dig poäng för det du handlar för. Poäng som sedan omvandlas till pengar att handla för! Nu har de tidigare villkoren blivit ännu bättre för dig som handlar hos CSiGORA!Du får 1 poäng för varje 10-krona du handlar för! Poängen ligger kvar under hela året. Ju mer du handlar för under året desto högre blir din rabatt!När du samlat ihop 100 poäng börjar dina rabatter att dras på dina köp. Så här mycket är dina poäng värda:

100 poäng = 50 kronor - gäller för alla som handlar i nätbutiken.
100 poäng = 100 kronor  - när du under året uppnått totalt 200 poäng.
100 poäng = 150 kronor  - när under året du uppnåt totalt 300 poäng.
100 poäng = 200 kronor - när du under året uppnått totalt 500 poäng.

Du får dessutom 3 poäng för varje recension du skriver om de hundtillbehör du handlar! För att kunna skriva en recension behöver du logga in på ditt konto och sedan gå till de hundprodukter du handlat. Ditt betyg läggs ut automatiskt. På så vis går det inte att fuska med några recensioner! Kommer du inte ihåg dina inloggningsuppgifter skickar du ett mejl till info@csigora.com så skickas dem till dig igen. Det är viktigt att du använder endast ett konto för att poängen ska öka automatiskt!

Så samla dina köp i CSiGORAs hundbutik och få riktigt många poäng att handla för! Här kan du läsa mer: Poängjakten


Välkommen till CSiGORAs hundbutik. Här finns finns bland annat koppel av ekologiskt läder, sköna hundselar, vackra hundhalsband med nitar och strass, unika vinthundhalsband, mjuka hundbäddar, smaksigt hundgodis och tuggben! Just nu har vi 15% rabatt på läcker lever, helt utan tillsatser och tillverkad i norden! Rabatten gäller till och med den 7 april!5 kommentarer:

 1. Länk till inlägget med selen:
  http://minochellas.blogg.se/2012/february/vill-haaaaaa.html

  SvaraRadera
 2. Ja, canvasburarna i camo är skitsnygga!
  Har sett dem innan, men kommer inte ihåg var eller hur länge sedan.

  SvaraRadera
 3. Härligt med rabatter! (tummen upp)

  SvaraRadera
 4. Försöker att vinna leksaken som syster Hajja o pappa Stimm gillar!

  Mvh
  Heffa

  SvaraRadera
 5. sv: Tack så mycket :). Vilken söt valp! Är det kuvasz?

  SvaraRadera