söndag 29 april 2012

Nithalsband även för de mindre hundarna

I CSiGORAs hundbutik hittar du fina nithalsband även för de mindre hundarna. Här kommer lite bilder på Deena och Sigge! Visst blev de fina i sina röda nithalsband?


Deena till vänster och Sigge till höger. Fotograf är deras matte Jennie Pettersson


Här har de bytt plats med varandra.Sigge är en korsning mellan toypudel och parson russel terrier. Deena är en hittehund från Spanien med okänd härstamning. Riktig gatkorsning med andra ord. Oavsett så passade båda bra i rött! Lite kul att kunna erbjuda tuffare halsband även till de mindre raserna.

Här har Sigge och Deena även matchande röda koppel:


För ännu mindre hundraser finns bland annat dessa halsband med pyramider. Pricken över i är den söta ringen att fästa kopplet i. Som ett litet smycke.


Nu när vår och värme väntar är det extra kul att skaffa ett nytt fint halsband till hunden. I CSiGORAs hundbutik hittar du massor av annorlunda halsband. Halsbanden som Sigge och Deena har på sig är handgjorda i Sverige av ekologiskt läder.

Du hittar dessa halsband i CSiGORAs hundbutik: www.csigora.com

Tack Jennie för de fina bilderna!

3 kommentarer:

 1. Tack själv, vi är så nöjda med halsbanden och kopplen :) /Jennie, Deena & Sigge.

  SvaraRadera
 2. Skulle vilja ha ett snyggt (tufft) halsband till Nelson. Ska titta igenom vad du har. Du kanske har förslag också. Gärna halvstryp, det är han van och är bäst till honom.
  Ulf

  SvaraRadera
 3. sv: tack :). Det var en ren gissning, såg att du födde upp dem och hade för mig att den rasen var en liten aning lik golden i utseendet. Men kuvasz är ganska stora va?

  SvaraRadera