torsdag 22 november 2012

Belöna din hund utan kalorier och kladd!

Produktbild för “Treateaters Lick Treat - slickbar belöning”
Lick treat - slickbar belöning för hund från CSiGORAS hundbutik

Lick treat - supersmidig belöning i behändig flaskform! Smakar godis med köttsmak, men utan kalorierna i traditionellt hundgodis. Skaka och håll fram och din hundvän kommer att slicka på flaskans topp, där en kula (tänk deostick!) distribuerar flaskans köttdoftande innehåll. Fungerar jättebra faktiskt!

Sara med unghunden Hajja har köpt Lick treat av oss för att använda i träningen. Hajja älskar det! Kolla på  första videon i det här inlägget i Saras blogg Sarastassar här!

Treateaters Lick treat finns i tre goda smaker (biff, kyckling pch bacon) är en kladdfri belöning med lågt kaloriinnehåll som kan ges vid träning m m. Det är bara att skaka, öppna och belöna din hund! Flaskan med det välsmakande innehållet rymmer 50 ml och passar att ha med sig i fickan eller belöningsväskan.

Pumin Hajja i videon testar biffvarianten, men vi har hört att alla tre är uppskattade... Under en vecka har vi dessutom rabatt på Lick treat så du och din hundvän också kan prova på!

3 kommentarer:

 1. Blir det inta en massa baskilusker på flaskan?

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym! Bra fråga! Basen i vätskan är extrakt av grönt te (jo, faktiskt!). Extrakt av grönt te används i läkemedel mot vårtor orsakade av virus, receptbelagt och vetenskapligt belagt som effektivt. Jag är ju lekman, men jag gissar att det, tillsammans med citronsyran i produkten, motverkar att Lick treaten skulle bli någon bakteriehärd.

  Jag använder dock den endast inom min egen flock och inte till vilken hund som helst som jag möter. Det tror jag man ska undvika att göra.

  Sen kan man ju fundera över hur bakteriefri fickan med hundgodis och den mänskliga handen som distribuerar det vanliga hundgodiset är...

  SvaraRadera
 3. (Jag lyckades hindra mig från att skicka min första kommentartanke.);)

  Hygieniskt är inte ordet för de animaliska lämningar jag då och då hittar i mina skogsjackor.Hackade hot-dogs från 2009 o likn. Jag kanske ska gå över till deo-varianten.

  SvaraRadera