tisdag 6 januari 2015

Kundrabatter, sponsring och samarbeten för 2015

Poäng

När du handlar i CSiGORAs HUNDbutik på nätet så samlar du poäng som du sen kan handla fina hundtillbehör för! Rabatten dras av automatiskt vid nästa köp (när du har minst 50 poäng). När du loggar in kan du se hur många poäng du samlat på dig totalt. Det finns några få varor, med små marginaler, som du inte kan handla med dina poäng. T ex våra krocktestade bilburar ProLine och hundmat.

När du handlar får du för varje hel 10-krona 1 poäng. Det innebär att om du handlar för 500 kronor så får du 50 poäng! Det innefattar inte frakt- eller eventuell faktureringskostnad utan enbart för själva varan/varorna. Det är viktigt att du spar dina inloggningsuppgifter och använder dem igen för att poängen ska dras. Kommer du inte ihåg dem så hör du bara av dig: info@csigora.com.

Du vet väl att du får poäng när du recenserar dina produkter?

För varje recension du skriver på köpt vara får du 5 poäng. Man kan dock inte skriva flera recensioner på samma vara även om man köper den flera gånger. Du kan endast recensera om du är inloggad på det kontot du uppgav vid din beställning. Har du glömt dina inloggningsuppgifter så kan du få nya!

Nytt för 2015 är att vi inte längre har en bonusstege utan dina poäng ger dig alltid samma rabatt. Poängen försvinner inte längre för att det blir nytt år. De försvinner inte förrän du handlar och din rabatt är dragen!

Sponsring 

CSiGORA sponsrar inte längre enskilda individer, hundutställningar eller bloggar. Vi sponsrar fortfarande ett begränsat antal tävlingar i aglity, rally och freestyle. huvudsak sponsrar vi sociala verksamheter som ger våra hundar ett bättre liv. Särskilt hundar som farit illa eller som är särskilt utsatta. Vi har därför skänkt mat, koppel, fällar, selar och tuggben till hemlösas hundar. Ett annat riktigt bra initiativ är Nyårsagility för skotträdda hundar. Det är nu andra året som vi sponsrar Mia Lundholms arrangemang om äger rum i Halmstad hundarena under nyårsnatten.

Nyårsagility med Mia Lundholm

Samarbeten

CSiGORA samarbetar också med sina stamkunder som bloggar, fotograferar eller arbetar som hundinstruktör, hundpsykolog eller problemhundsutredare. Vi erbjuder viss rabatt på CSiGORAs sortiment mot att våra produkter rekommenderas. En förutsättning är att våra etiska värderingar delas. Målet är att sprida en god syn på hundträning och erbjuda hundtillbehör som ger våra hundar ett bättre liv. Läs gärna denna artikel:  CSiGORAs hundsyn. På så vis kan hundinstruktörer med en modern syn på hundfostran hitta bra belöningsleksaker och träningstillbehör. CSiGORA är en hundbutik som tar senaste hundforskningen på största allvar och vi samarbetar mer än gärna med dem som arbetar professionellt med hund där man värdesätter kvalitet, om det så handlar om relationen till våra hundar eller om hundtillbehör. Använd gärna vår logga nedan när du berättar för dina vänner om CSiGORA!


Om du också vill samarbete med CSiGORA förväntar vi oss att du delar våra värderingar och redan är kund hos oss. Om du är intresserad av ett samarbete kan du höra av dig till info@csigora.com.

Vi hoppas på ett härligt 2015 tillsammans med ER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar