söndag 30 augusti 2015

Grunden är grunden del 2 - Sätt hunden på linjen!

Holegårds bok Grunden är Grunden (som nu åter finns i lager) är extremt populär. Inte konstigt då boken är så användbar oavsett var i agilityträningen man befinner sig. Nu har Mikaela Holegård kommit med en fortsättning: Grunden är Grunden del 2. CSiGORAs hundbutik beräknar att ha den här den 15 september. Du kan redan nu reservera ett exemplar genom att mejla: info@csigora.com. Priset är också riktigt bra, inte mer än: 189 kr!

Agilityboken Grunden är Grunden del 2 - Sätt hunden på linjen! (2015) består också av kombinationer och övningar som utvecklar din agilityträning. Som titeln antyder så är bokens fokus den här gången - att sätta hunden på linjen. Holegård skriver själv:

Istället för att handla hunden eller hindren utmanas du nu att se den optimala linjen och handla den. Vi skapar en medvetenhet om din linje, vars syfte är att hjälpa hunden att hålla sin, och lägger då fokus på rätt sak; guida hunden runt banan på ett effektivt sätt.

Förutom en mängd övningar och kombinationer, pedagogiska pilar och texter finns även några skrivna kapitel. Förhoppningsvis väcker de tankar och ger inspiration och nya perspektiv. Självklart hittar du, även denna gång, filmer på hemsidan som kompletterar bokens innehåll.

Visst låter det intressant och om du läst den första boken vet du att detta är en bok som inte hamnar i någon bokhylla utan som alltid kommer ligga i träningsväskan. Holegård tränar och tävlar själv i agility och det märks, dessutom är hon en duktig pedagog som kan förmedla krångliga saker på ett enkelt sätt. Bra även med videoklippen som gör det ännu tydligare vad hon menar.

Du måste inte ha del 1 för att förstå del 2, men du vill väl inte missa alla dessa övningar som så många som tränar agility inte kan vara utan? Läs mer om del 1 här:  Grunden är Grunden


De hundböcker du hittar hos CSiGORA är inte många. Vi säljer endast böcker av hög kvalitet när det gäller författarens språk, kunskap  och det viktigaste av allt - hundböcker som förmedlar en etisk god hundträning med hundens bästa i centrum. Så hos CSiGORA finns böckerna för dig som letar hundböcker som bygger på positiv förstärkning, reko hundsyn och hundträning där man tar hänsyn till hunden som en biologisk varelse med egna behov utöver våra mänskliga önskemål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar