måndag 16 november 2015

Ett pepparkakshus till din hund!

Det är riktigt mörkt ute nu så vi tänder extra mycket ljus här hemma. Har sett att många redan börjat med julbaket. CSiGORAs hundbutik har fuskat lite och införskaffat ett färdigt pepparkakshus -Kyjen Gingerbread House.


För att göra det extra roligt så kan man använda huset som en liten adventskalender och varje dag lägga i någon ny överraskning som är mer eller mindre svår för hunden att plocka ut. Det blir både spännande och berikande för hunden. Eftersom detta är en säsongsvara så har vi endast tagit hem ett begränsat antal.Pepparkakshuset är så charmigt och inuti finns pepparkaksfigurer som piper och som hunden ska försöka att plocka ut. Först ut att testa blev mudin Qlura och det är hennes matte Sara som tagit alla bilder i dagens blogginlägg.


Med Kyjen Gingerbread House får hunden ett eget pepparkakshus. Ett bättre alternativ än riktiga pepparkakor. Även om pepparkakor, i mindre mängder, inte är giftiga för hunden så kan hunden bli dålig i magen. De starka kryddorna, socker och gluten är inte precis artanpassad mat. Så varför ge hunden pepparkakor när de istället kan få detta pepparkakshus, mer anpassat till hundars behov? Ett tips är att också lägga i naturligt hundgodis med hög kötthalt.
Vill du ha fler tips på jultillbehör som skapar mysig julstämning kan ni kika här: Julklappstips och mysiga julsaker till dig och din hund.

Qlura längtar till jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar