måndag 23 november 2015

Julklappstips till hund och hundägare!

Den bästa julklappen till hunden är givetvis något gott godis, tuggben eller rolig leksak. Här kommer några tips på saker som du kan kombinera från det billigaste alternativet till det dyraste. De juliga bilderna är tagna av Sara Jansson och modellen är mudin Qlura! Om du klickar på länkarna nedan så kan du läsa mer om våra olika förslag!  • Ett lite dyrare alternativ är giftfria tuggben från Rauh - Älgchips 62 kr. Naturligt hundgodis utan tillsatser är exempelvis Lammlunga från Pommys för 69 kr. Aktiveringsleksaken utformad som ett pepparkakshus med pipande "pepparkaksfigurer" - Kyjen Gingerbread House - 149 kr  - 280 kr totalt!


  •  För hunden som tuggar sönder det mesta och som äter upp sina tuggben i ett nafs har vi följande alternativ: West Paw Design Zogoflex Tux är en extremt hållbar leksak att stoppa in färskfoder, kladdigt godis eller torrfoder blandat med mjukost. Den kostar 249 kr. En bra pastej som man kan ha i är Trixie Leverpastej  för 37 kr tuben. Till det tuggben av älghud som räcker hur länge som helst - Älgtuggben - från 115 kr.  Totalt 401 kr.   • Lyxalternativet är den interaktiva leksaken Trixie Memory Trainer som hunden kan ha roligt med hur länge som helst. Eller som du själv kan använda för att belöna hunden med på avstånd! Kostar 599 kr. Till det ska givetvis hunden ha älgkött från Vildmarkens by - Blåbär & Lever - 99 kr. Som pricken över i så ska hunden få ett smaskigt hjortben från ZiwiPeak - 59 kr. Totalt slutar detta på 757 kr. Dessutom bli denna kombination fraktfri!
Ta gärna en titt i CSiGORAs hundbutik på andra fina hundtillbehör som skapar julstämning! Julklappar behöver inte vara onödiga. Tvärtom så nu kan du passa på att handla det du och din hund behöver för träning, för vintern eller som tipsen ovan, hundgodis, tuggben och hundleksaker som aktiverar din hund! Och för hundägare som redan har allt så är det till givetvis något till hunden som uppskattas mest!

CSiGORA har fast frakt på 49 kr och fraktfritt för beställningar över 600 kr. Dessutom får du poäng för det du handlar som blir rabatter på framtida köp!

www.csigora.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar