torsdag 3 november 2011

Hundselar från Puppia


PUPPIA - GALA HARNESS A


Vi har nu fått hem Puppias senaste kollektion kläder och selar. Det är hundselar med bra passform och det känns att det är varor som är omsorgsfullt tillverkade. Selarna går även bra att använda till katten. Den här lite mer festliga selen (se ovan) finns nu i svart och beige/vitt, det finns även matchande koppel till. Selen finns i medium till large, se måtten nedan. Den kostar 325 kr.


Mått: Hals/bröst (min-max)
S 26 cm/32-44 cm
M 30 cm/ 40-56 cm
L 30 cm/ 50-70 cm 

Så här mäter du:Det allra viktigaste måttet är runt själva bröstet. Tänk även på att måtten avser storleken på selen och inte hundens storlek, du får alltså lägga på ett par centimeter beroende på hur mycket päls din hund har. Om det står mellan två storlekar är det bättre att välja den större.
Den här lyxiga vinterselen ovan har vi fått hem i brunt och vinrött. Det kan ses som en kombination av sele och väst som är mjukt fodrad. En sele som är skonsam för hunden som inte rycker över nacken eller har några skavande band. De har varit så populära att de börjar ta slut i vissa storlekar innan jag ens har hunnit få ut dem i webbutiken. jag har dock beställt hem fler selar och även i svart, så lagret kommer fyllas på. Det finns även matchande koppel till.

Tyvärr finns dessa selar endast för de mindre raserna och måtten är:Hals/bröst:
S 21/ 31 cm
M 25/ 38 cm
L 29/ 43 cm


I skrivande stund finns den bruna selen endast kvar i medium medan den vinröda finns i small och large. Men som sagt, de storlekar som nu är slut är på ingång. Selen med snöflingorna kostar 300 kr. Observera vår billiga frakt på 39 kr oavsett hur mycket du handlar för. Vi tar inte heller ut någon avgift för administration eller emballage. Du vet väl också att du kan handla säkert hos oss oavsett om du väljer faktura eller att betala med kort. Vi får aldrig tillgång till dina kort eller personuppgifter. Det enda som sparas hos oss är er adress och mobilnummer (som behövs för sms-avisering vid leveransen).


Hundselarna kommer successivt läggas ut i CSiGORAs nätbutik. Som det är nu finns de enbart i vår butik utanför Lammhult. Men skicka ett mejl till info@csigora.com om du är intresserad av något särskilt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar