söndag 10 juni 2012

Låt också din hund lira EM, med bollar från CSiGORA!

Fotbolls EM har ju precis startat. På ett kul sätt! Bra intensitet i matcherna och en underdog i form av Danmark som slog favoriterna Holland! Och i morgon måndag smäller det i Kiev när hemmalaget Ukraina tar emot Sverige på en fullsatt gulblå arena. Ja Ukraina är ju också gulblå!

Inspirerade av EM lyfter vi fram tre olika typer av bollar från CSiGORAS HUNDbutik som gör att din hund och du kan ha EM på hemmaplan!
Kul aktiveringsboll i hård plast.

Aktiveringsbollen av hård plast kan du lägga foder eller godis i. Den stimulerar hundens nedärvda sinnen för hur mat söks. Din hund får klura ut hur maten trillar ut ur den ställbara luckan och använda kreativitet, nos och tass. En favorit på plan!

Även hundvärlden har sina huliganer. Fler än en av oss har fått se sina fotbollar, tennisbollar, badbollar eller liknande misshandlade eller rent av slaktade av oss närstående "hundliganer"! Därför har materialutvecklingen lett till att den oförstörbara bollen införts i matchsammanhang!

Oförstörbar boll i de tre vackra färgerna gult, rött och blått!
Ett tips från coachen är dock att när du leker med din hund inte sparka för hårt på bollen. Den är rejält hård! Och därför utmanande för din hundligankompis!

För avancerade hundlirare som bollekvilibristen nedan finns också alternativ!

Testa inte detta själv!

De tåliga tennisbollarna i tvåpack är förstahandsvalet! De är lite större än vanliga tennisbollar, tåliga - men inte oförstörbara. Vilket ju då uppskattas av en och annan. Inspirerar både människa och hund till kul lek! Så här ser de ut:

Stora sköna tennisbollar att busa med

Fler bollalternativ finns i CSiGORAS HUNDbutik! Så kan du snart ha kick-off i din hunds eget EM...http://www.csigora.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar