onsdag 27 juni 2012

Vinn regntäcket Hurtta Lifeguard Storm

Var med och tävla om regntäcken från Hurtta genom att få dina hundvänner att gilla CSiGORA på Facebook! Du ska dessutom ta reda på vilka två färger av Hurtta Lifeguard Storm som finns i CSiGORAs hundbutik. Ett täcke lottas ut bland de rätta svaren, uppnås 750 "gilla" lottas ytterligare ett täcke ut!

Tävlingen pågår till den 5 juli! För att vara med så ska du gilla CSiGORAs Facebooksida, bjuda in dina vänner och sedan skickar du ett mejl till info@csigora.com med rubriken "tävling" där skriver du svaret på frågan och hur många vänner du bjudit in till tävlingen.

Pumin Hajja provar regntäcke
Vinnaren får själv välja storlek och färg på sitt Hurtta Lifeguard Storm regntäcke! Alla som deltar i tävlingen ( för såväl vinnare som icke-vinnare) kan från och med idag handla valfritt hundtillbehör från CSiGORAs hundbutik med 10% rabatt. Det du bör göra är att skicka ett mejl till info@csigora.com för rabattkod! Erbjudandet gäller från och med den 27 juni till och med den 10 juli 2012 och riktar sig enbart till dig som är med i tävlingen!

Här kan du läsa mer:
Vinn Hurtta Lifeguard Storm
CSiGORAS Facebook-sida
CSiGORAs hundbutik
Hurtta Lifeguard Storm

Andra regntäcke från Hurtta

4 kommentarer:

 1. Vilken spännande tävling!! tummen upp!

  SvaraRadera
 2. Trevligt med tävling, och så är det ju riktigt bra täcke som man kan vinna :)

  SvaraRadera
 3. Hej !
  Jag driver en hundblogg, och jag la ut er tävling där. Hoppas det var okej :D Mvh Erika

  SvaraRadera
 4. Nu fattar jag!
  Visst :D tack!
  /Erika

  SvaraRadera