måndag 4 juni 2012

Kampanjpris på Cheetah hundfällar


I flygande fläng hämtade vi hem en massa underbara hundfällar här om dagen. Cheetah - eller gepard - är ett av mönstren på dessa tjocka och täta hundfällar av allra högsta kvalitet! CSiGORAS HUNDbutik firar detta med ett superpris på en superbra hundfäll. Just nu 20% rabatt på hundfällar med Cheetah-mönstret!


Fällarna finns i fem olika mönstervariationer och totalt nio olika färger.

Du beställer dem i CSiGORAS HUNDbutik här! Hundfällarna är faktiskt så sköna och snygga att de passar som matta också!  Speciellt bra för den lite äldre hunden och hundar med benproblem att ligga på, för de är så tjocka och täta.

Hundfällarna har en latexbaksida som gör att de ligger på sin plats och inte glider omkring. Skönt. Lika skönt att de är tvättbara i 40 grader och kan torktumlas! Som uppfödare är det viktigt att ha tåliga fällar som håller och som kan tvättas om och om igen. De ska också kunna användas som underlag vid valpning. Perfekta för valpkullen att tumla runt på alltså. För de här fällarna släpper igenom väta och håller värmen.


Våra hundar älskar att ligga på dessa. Vi använder dem också på resa och som underlag i bilburen. Jättebra och tvättbarheten är inte fel när man har unga, lite åksjuka hundar. Funkar även i kattburen eller till din kanin eller ditt marsvin!

CSiGORAS HUNDbutik säljer fällarna i fyra olika storlekar. Small (60 x 75 cm), Medium (75 x 100 cm),
Large (100 x 150 cm), Extra large (150 x 150 cm). På den extra stora kan våra lite större hundar verkligen sträcka ut!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar