måndag 28 maj 2012

En kämpe på fyra tassar!

Kunde inte låta bli att både röras och glädjas åt berättelsen om hunden Xiaosa som slog följe med ett gäng cyklister som cyklade från Kina till Tibet. 170 mil. Och det på grund av ett till sig slängt kycklingben! Kolla här:


Grym tripp. Har en känsla av att de älgtuggben som säljs i CSiGORAS HUNDbutik skulle kunna locka till än större stordåd. De är jättepopulära och vi fick just hem en ny laddning! Perfekta för dig som har en hund med känslig mage. Unik produkt som tillverkas av Rauf i Finland.

De finns i fyra olika storlekar, från small (16 cm) till smått gigantiska XL som är 52 centimeter långa. Det sistnämnda kan nog locka vilken hund som helst till stordåd!

En annan favorit är älgchipsen "Älgflugan" från samma tillverkare. Våra (och en del andras) hundar formligen älskar dessa, som förutom att vara en perfekt tuggis också bidrar till tandrengöring. Bra och lättsmält och faktiskt en perfekt bjudrätt till hundar med lite övervikt, för att bidra till viktnedgången.

Xiaose hade nog inga problem med övervikt efter sin långa löpning i bergiga Tibet, misstänker vi! Fler hundtuggprodukter av bra kvalitet finns givetvis i CSiGORAS HUNDbutik! För en ovetenskaplig smakpanel, titta här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar