måndag 14 maj 2012

Cissi tycker till om hundtillbehör från CSiGORA

Alla som handlar i CSiGORAs nätbutik kan skriva en recension om den produkt de har köpt. De måste då logga in på sitt konto och klicka sig fram till de produkter de köpt. De beställningar jag lägger in manuellt och de som handlar i butiken kan inte utnyttja denna möjlighet att säga sin mening på detta sätt. Framförallt för att det inte ska gå att fuska med recensionerna. Samtidigt vill jag ju gärna höra utlåtanden från butikskunderna också.

Här kommer några kommentarer och bilder från Cissi som handlat i vår butik i Berg. Cissi arbetar med rehabiliterande hundmassage och stretching på Hundkänslan. Privat har hon tre hundar som hon tränar och tävlar med. Givetvis var alla tre hundar med när de besökte mig i butiken!


Cissi: Vi köpte ett lite grövre retriverkoppel hos CSiGORA och det fungerar kanonbra till whippeten när vi är på whippetrace. Då behövs det något som är både enkelt att ta på, sitter bra och är hållbart. Då det samtidigt inte ska vara allt för hårt mot halsen tycker vi detta lite grövre är helt perfekt!Cissi: Bungee mini med pip är en superbra kampleksak till en valp eller mindre hund. Hojt gillar den skarp trots att han just nu håller på att ömsa tänder och är lite försiktigare än vanligt.


Själv är jag så nöjd med våra olika Bungee - de lyfter kampleken till en ny nivå med hjälp av den töjbara expandern. Kolla även in Bungee minimal och övriga familjen Bungee!

Cissi: När vi nu skaffade valp igen så funderade vi på att köpa en fäll att ha i vardagsrummet och spara lite på mattorna men har tyckt att det varit svårt att hitta någon tillräckligt snygg. Så när vi hittade den här stora fina i svart/grått/vitt kamoflagemönster slog vi till! Blev både bra för hundarna som gillar att vara på den och riktigt snygg att titta på, nästan som en lite tjockare matta!
Kolla gärna in övriga fällar i butiken. Vi kan avslöja att nya supersnygga fällar i nya mönster är på väg in. Håll utkik! Det jag gillar med de nya modellerna är att de är så mjuka och följsamma trots antihalkskyddet på baksidan och den tjocka och täta luggen. Det går till och med att stoppa den allra största modellen i tvättmaskin. För dessa fällar tål att tvätttas om och om igen. Jag vet även de som torktumlar dem utan att de tappar formen! Och fällarna ser, precis som Csisi skriver, ut som riktiga mattor! Kolla även in denna:

Cissi: När man har hund har man ju ofta en godisskål stående någonstans och den vi haft hittills har fungerat utmärkt för torrt godis. Men vill man ha tillexempel frolic så behöver man en med bra lock som håller tätt. Den här godisburken som vi hittade hos CSiGORA är både snygg att ha framme och med ett bra skruvlock som gör att frolicarna håller sig - perfekt helt enkelt!
Det finns även matchande matskålar till denna kakburk. Vad sägs om denna hundmatskål? Både burken och matskålen finns även i vitt!

Tusen tack Cissi för dina bilder och dina fina rader! Hoppas dina saker kommer hålla riktigt länge och att du fortsätter att vara nöjd med dem. Jag önskar dig även lycka till med träning och tävling! För den som vill bekanta sig mer med Cissi och hennes hundar så har hon även en trevlig blogg, kolla här: Tripora

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar