onsdag 17 oktober 2012

Hundtäcken för stor och liten hund

Enligt meteorologerna så slår hösten till på riktigt nu. Vill därför ta tillfället i akt att påminna om några av alla de hundtäcken vi säljer i CSiGORAs hundbutik på nätet. Hundkläder har nog aldrig varit så inne som nu och hundtäcken är kanske den produkt som skiljer sig allra mest från varann i såväl utseende och funktion. Extra varma hundtäcken, sportiga hundtäcken, fluffigt mysiga hundtäcken, coola designade hundtäcken - allt finns och alla typer av hundtäcken hittar du online hos CSiGORA! Här kommer ett litet axprov!

Coup D'etat vinterjacka för hund 
  Puppias vinterjacka Coup D'etat finns i åtta storlekar och kostar från 449 kr.

Om vi ser till sportigare hundtäcken, finns flera varianter av Hurttas täcken. Alla utformade för ett bistert nordiskt klimat. Här ser vi först Hurtta Outdoors värmetäcke, som är Hurttas klassiska hundtäcke för kyligare dagar. Det är ett riktigt bra hundtäcke som ger god värme även för bringa och mage! Den blå färgen är beställningsvara liksom de större storlekarna av det röda täcket. Den svarta färgen har vi alla storlekar av även om det redan börjar bli utplockat på vissa storlekar. Skulle din storlek ha tagit slut mejlar du bara info@csigora.com så tar vi hem den åt dig, det tar 5-7 vardagar.
Hurtta värmetäcke för nordiskt klimat

Värmetäcke till höger och Hurtta Outdoors regntäcke till vänster
 I grund och botten är Hurtta Outdoors värmetäcke och Hurtta Outdoors regntäcke samma produkt, men värmetäcket har en varm vaddering och en pälskrage. Värmetäcket kostar från 449 kr och regntäcket från 399 kr.

De stora nyheterna för i år annars Hurttas ultimate värmetäcke i de nya färgerna "hallon" och "björk". Dessa täcken har en justerbar halskrage och går ner längre över hundens bak, men en öppning för svansen. Dessa täcken har blivit så populära  att vi endast har några få exemplar kvar i lager. Hurtta kan inte leverera några nya täcken förrän i december 2012.

En annan nyhet som vi dock har hemma är Hurtta Outdoor Frostjacka. Men när de tagit slut i vårt lager går de inte att beställa hem från Hurtta förrän i Januari 2013! Frost jackorna i soft shellmaterial har blivit en riktig succée för arbetande eller aktiva hundar! De är så lätta och smidiga men står ändå emot både snö, vind och kyla.

Aktiva hundar iklädda Hurtta Outdoor Frostjacka
En nyhet som vi precis fått in är två söta vinterjackor från Doxtasy. Varma, snygga och mycket prisvärda vinterjackor. De är så färska att vi inte hunnit få ut dem i nätbutiken ännu. Men håll utkik på www.csigora.com

1 kommentar:

  1. Nu har Jesper redan 2 (ett inköpt till en som INTE vill ha...) men det där bruna skulle ju passa... Finns ju dock funderingar kring honom så jag får avvakta lite.

    SvaraRadera