lördag 13 oktober 2012

Kissies Chloé och andra nöjda kundhundar!

Den roligaste sidan av att driva en nätbutik med hundtillbehör är nog när man får positiv feedback från kunderna hos CSiGORAs hundbutik. Och extra kul är det när man får bilder på hundarna som använder de produkter som vi skickat iväg! Här är några som vi fått på senare tid:

Först en höstbild från Norge. Turid Hovland, som driver firman Hovland Dyreassistert Intervensjon som utbildar hundar för arbete i vården och äldreomsorgen, har skickat bilder från en höstpromenad med labradoren Caro och jaktlabradoren Tango. Caro är utbildad och jobbar i äldreomsorgen, som du kan se på den här videon! Skönt och snyggt med sina nya Hurtta Lifeguard Storm-täcken i höstrusket!

På tur i snygga regntäcken!

Nästa bild är på en liten kändishund som trivs i höstsolen på Kungsholmen i Stockholm i sin mysiga och snygga Puppiasele och matchande koppel från Puppia till! Ägaren är också ägare av landets största blogg, Kissie. Den vackra chihuahuan heter Chloé, fast det visste du nog redan...

Kissies lilla söta Chloé - Sveriges mest kända blogghund?

Från västkusten kom hälsningar från Violetas lilla tuffa valp Eddie, som visar upp sitt nya Doxtasy-halsband. Också Eddie har skaffat matchande koppel till! Halsband och koppel heter Little Bear och det passar ju Eddie, som är en griffon petit brabancon/chihuahua perfekt!

Eddie visar stolt upp sitt nya fina halsband och koppel

Sist men inte minst fick vi en bild på Kim, en papillon, som har ett av våra grymma nithalsband runt sin vackra lilla hals! Kolla uttrycket i Kims ögon! Underbar bild på en fantastiskt söt hund. Inte konstigt att ägaren Sofia vill skämma bort honom...

Kim - oemotståndlig i nithalsband från CSiGORA!

Vi tackar respektive ägare (och fotograf) för bilderna och för att vi fick lägga upp dem i bloggen!

Och fortsätt skicka in bilder till oss på era hundar som använder saker från CSiGORAs hundbutik, det gör oss väldigt glada att få se våra kundhundar!

1 kommentar:

  1. Kunde väl kanske ha gissat att just den bloggägaren kunde ha vavva, men visste gjorde jag inte:) Söt är den!
    Och nithalsband på pappis är bra häftigt:)

    SvaraRadera