fredag 22 februari 2013

Lina testar nya fårskinnsleksaker

CSiGORAs hundbutik nu fått hem massor av roliga träningsleksaker. Tänk vad träningen kan bli kul för alla inblandade om man kan krydda den med något riktigt spännande. Både för att motivera och trigga hunden men också för att ha med på promenaden för att eventuellt avleda hunden vid hundmöten eller andra situationer som hunden inte vet hur den ska hantera.


Men det behöver inte alltid handla om träning utan roliga lekar är också viktiga dels för att hunden får utlopp för sin energi och dels för att leken är ett suveränt sätt för att öva upp samspelet mellan hund och ägare. Vår vita lilla pulivalp blev alldeles till sig av de fluffiga fårskinnsleksakerna. Hon fullkomligt älskar dem.

Vi har dessutom fått hem Bungee fårskinn i helt nya färger. De nya färgerna kanske inte hunden bryr sig om men träning och lek ska ju vara kul även för matte och husse. Då kan glada färger inspirera!


Bungee fårskinn finns i två längder där den kortare bitdelen är 15 cm och den längre 25 cm. Den större är att föredra för stora hundar eller för hundar som annars lätt biter i händerna i kampleken.Lilla Lina hade inget emot att vara leksakstestare mer än att hon bestämde sig för att behålla en av dem! Du kan välja mellan massor av olika belöningsleksaker i CSiGORAs hundbutik! Det fluffiga fårskinnet som Lina har nedan hittar du här: Bungee fårskinn
1 kommentar: