torsdag 7 februari 2013

Puppias nya selar

I början av mars får CSiGORAS hundbutik hem Puppias nya vår och sommarselar. Men faktum är att vi redan nu har några nyheter att presentera. Nedan ser du pumin Hajja i Puppia Dotty Harness A. På bilden har hon storlek large men faktum är att hon är så nätt att hon även kunnat passa i medium.


Med Hajjas färg är färgen brun med rosa prickar bara för söt. Selen finns även i rosa och blått.


Puppias selar är kända för sin höga kvalitet och goda passform. Det är viktigast av allt. Att selen sitter bra även vid lek, träning och bus!Sen måste jag erkänna att jag är svag för snygg design. Fler och fler tycker att det är roligt om selarna ser lite snygga ut även om det aldrig får gå ut över själva funktionen. En hund måste få vara hund och få sina behov tillgodosedda. En hund får aldrig betraktas som en accessoar, något pumin Hajja knappas kan betraktas som!


Så här sitter selen bakifrån. Bandet kring magen är justerbart och spänns fast med ett snabbspänne vid sidan

.
Och nedan ser du selen framifrån:


Ta gärna en titt i CSiGORAs hundbutik och bläddra bland våra fina selar men kika gärna runt på våra andra hundsaker som klickertargetstickbungeeregntäcken, hundförarvästar och våra suveräna Ann-Marie Hammarlund produkter. Är det något du undrar över så är det bara att mejla info@csigora.com. 


God service och snabba leveranser är något som våra kunder verkligen uppskattar, vilket gläder oss! Vi är också väldigt glada över alla fina bilder vi får. Bilderna i detta inlägg är tagna av Sara Jansson som också driver bloggen Sarastassar, en blogg vi verkligen rekommenderar om du gillar att träna med din hund! Tack Sara för de fina bilderna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar