fredag 9 augusti 2013

Hurtta Slush Combat overall - årets bästa nyhet?

CSiGORAs hundbutik har äran att presentera vad som mycket väl kan vara årets hundklädesnyhet! Vi har precis lagt in Hurtta Slush Combat overall i sortimentet.


Finska kvalitetsmärket Hurttas senaste innovation är en superlätt overall som inte bara håller vind och väta ute, utan dessutom är smutsavstötande! Som om det inte var nog, så är Slush Combatoverallen gjord i Houndtexbehandlat tyg, som andas.


Det här är en overall för dig som har ett aktivt liv med din hund! Många inställningsmöjligheter och smarta detaljer gör att din hund får suverän rörelsefrihet med perfekt funktion bevarad. Det här är ett genomtänkt, högkvalitativt hundplagg för höst, vinter och vår. "Väldigt Hurtta", så att säga.

Kolla in det närmare i CSiGORAs hundbutik!

En vecka framåt tar vi dessutom vara på augustisolen och erbjuder nedsatt pris på delar av det både populära och effektiva sortimentet av kylprodukter för både hund och människa från Aqua Coolkeeper.


De här effektiva kylprodukterna kan användas året runt, även om sommaren givetvis ökar behovet av att kyla ner både hund och människa!

Välkommen in i butiken och kolla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar