torsdag 19 september 2013

Hur du och din hund blir synliga i mörkret

Alla bilförare vet hur svårt det kan vara att upptäcka gående eller cyklister i höst- och vintermörkret. Riktigt obehagliga upplevelser kan det bli. Att se en hund i mörkret kan vara ännu svårare, då uppmärksamheten inte är riktad mot marken alltid. Ett mörkt utsträckt koppel är inte heller det lätt att upptäcka på en gångväg för en cyklist. Som tur är finns bra produkter hos CSiGORAs hundbutik som gör dig och din hund synliga i mörkret.

Fot-/benreflexer eller reflexvästar är enkla och billiga tillbehör som lätt kompletterar dina befintliga hundtillbehör så ni blir synligare!
Produktbild för “Easy Active reflexväst”
Reflexvästar i olika prisklasser, här Easy Active, från 69 kr
Reflexhalsband och ett bra reflexkoppel kan vara ett alternativ att använda vid promenader i mörkret! Vi har flera varianter i olika prislägen i nätbutiken!

Hög synlighet med Hurtta Lifeguard reflexhalsband!
Reflexkoppel i olika prislägen i CSiGORAs hundbutik.

Ibland kan det vara bra att din hundvän syns i mörkret även om inga strålkastare lyser på henne eller honom. En säkerhetslampa du fäster i halsbandet, ljushalsbandet Visiglo ledljus eller Trixie Flash säkerhetsväst, som syns på upp till 500 meters avstånd, fixar detta!


Trixie Flash säkerhetsväst med ljusslinga med fast och blinkande ljus.

Här nedan finns en tysk video från en hundtränare som visar på Trixie Flash säkerhetsväst olika funktioner och möjligheter:Och glöm inte dig själv, Hurtta Lifeguard träningsväst är också en reflexväst! Snygg med mycket bra passform och praktisk är den dessutom! Finns i neongul, orange eller rosa färg och till ett lågt ordinarie pris på 765 kr dessutom!
Orange reflexväst
Med Hurtta Lifeguard träningsväst syns du på hundpromenaden!

När du fixat synligheten i mörkret så kolla gärna in de många nyheterna hos CSiGORAs hundbutik. Till exempel de suveränt roliga leksakerna från amerikanska specialisten på agilitytillbehör, Clean Run.Fantastiskt bra interaktiva leksaker för ett aktivt liv med din hund! Mycket kaninskinn och fårskinn i dem. Och inte en reflex i sikte.

1 kommentar:

  1. For safety purposes, high visibility colors and reflective stripes are going to make you far more visible.Safety vest

    SvaraRadera