lördag 7 september 2013

SuperREA på strasshalsband

Är det dags för ett  nytt halsband till hunden? Vill du att det ska vara av ett extra mjukt av kemikaliefritt läder? Samtidigt som det ska vara både snyggt och tufft? Men det får inte kosta för mycket? Då ska du passa på att fynda då CSiGORA just nu har en ordentlig REA på alla bruna och svarta strasshalsband med platta nitar.


Visst är det snyggt! Det finns en smalare variant som är 25 mm brett och en bredare som är 45 mm


Modellen är halvstryp med kedja i chrome där storlekarna avser hela halsbandet, inklusive kedjan. Tänk på att välja ett så stort halsband att du lätt kan dra det över huvudet och så att det inte dras åt för hårt om hunden skulle dra i kopplet.


Den smala modellen finns i både svart och mörkbrunt läder. På de svarta halsbanden kan du välja mellan "diamanter" i lila, rosa eller kristall. De har alla en väldigt härlig lyster. De bruna halsbanden har "diamanter" i grönt eller rosa.
Halsbanden är designade och tillverkade i Sverige och det märks på kvalitén! Möjligtvis att jag skulle avråda hundägare till vita hundar att använda dessa halsband regelbundet då läderhalsbandet kan fälla något och göra pälsen lite mörk. (Fast en schamponering med rätt schampo löser ju det...)


Själv gillar jag att använda dessa halsband som finhalsband och till utställning. Då finns det även matchande korta koppel till!Så passa på nu när CSiGORA har 30% rabatt på de redan låga priserna! Gäller från den 7 september och så länge lagret räcker. Det går endast att beställa de halsband som finns i lager. 


Här hittar du alla REA-halsband:
Mörkbrunt halsband med nitar och strass 25 mm


1 kommentar: