onsdag 4 februari 2015

Hurtta Outdoor Active selen

Hurtta kommer med en rad spännande nyheter nu till våren. Först ut är deras suveräna sele Hurtta Outdoor Active. En sele som man kan justera både vid hals och bröst för bästa passform. Dessutom har den två snabbknäppen på sidan så hunden slipper kliva i selen! Därtill har selen ett väldigt bra pris: Hos CSiGORA kostar den 275 -285 kr beroende på storlek!

Hurtta Active hundsele i färgen korp. Foto: Jennie Nilsson

Modellen är en Y-sele med en mjukt vadderad bröstlapp. Du kan justera storleken på selen på inte mindre än fyra ställen. Selen är även vadderad på ryggen för att undvika tryck eller skav. Två st helsvetsat koppelfästen på ryggen samt ett praktiskt handtag. Det finns fem olika storlekar och två färger. Tyvärr finns inte selen för de minsta hundarna utan enbart för hundar vars bröstkorg mäter minst 37 cm (om du är lite händig kan du med några stygn korta ner bandet något till).

Minsta storleken (45) av Hurtta Active hundsele. Foto: Sandra Saarinen

Du kan välja mellan den lysande snygga rosa färgen som här kallas Körsbär eller den riktigt svarta modellen som heter Korp. Samtliga selarna är försedda med 3M reflexer av hög kvalité.Hurtta Outdoors Active är en sele som du har stor användning av vid längre eller kortare vandringar, hobbyspår, dog parkour, för den vanliga promenaden och även på träningsplan. Jag hade dock valt att ta av selen när den är lös i skogen så att hunden inte fastnar med selen i något.

Hurtta Active selen har snabbknäppe på båda sidor! Foto: Sara Jansson
Snyggt till dessa selar är Hurttas matchande koppel. Mina två favoriter är Hurttas stretchkoppel (skonsamt för både dig och hunden om det skulle bli ett ryck) och Hurttas rundsydda reflexkoppel, antingen 6 mm eller 8 mm. Det finns bredare också men jag tycker det blir så knöligt att få ner i fickan! Om du som jag, har ömma handleder så är det bästa alternativet Hurttas jogginkoppel så nu finns i längre varianter, den drar man över handen och de är hel underbara att hålla i även för den vanliga promenaden.
Ett koppel som är perfekt för dig med ömma leder.  Matchar Hurttas sele Active!

I mars kommer ytterligare en nyhet med selar med koppelfästen fram vid bogen. Håll utkik efter dessa. Missa inte heller REAn på Hurttas klassiska vadderade selar samt y-selar. I CSiGORAs Outlet hittar du massor av billiga hundsaker, ta en titt du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar