söndag 22 februari 2015

Missförstånd och felaktigt rykte!

Idag hade jag trevligt besök av Sara som var här och shoppade tuggben, hundfoder och lite annat smått och gott. De kom från Qluras första agilitytävling där hon vann ett av loppet. Förvisso var det en inofficiell tävling, men ändå klass 2! Supergrattis säger vi! Läs mer om mudin Qluras träning och tävling i deras blogg Sarastassar.

Full fart på mudin Qlura

Vi hade i alla fall väldigt trevligt och pratade om våra ungerska hundar, avel, träning och så kom vi in på det här med sponsring. Det har visst funnits en diskussion på nätet om huruvida CSiGORA sponsrar enskilda individer eller inte. Vad jag har förstått existerar ett rykte som inte stämmer. Jag vill därför klargöra vilka villkor som gäller för 2015.

Vi har i år ingen ren sponsring där vi helt gratis ger bort hundtillbehör till en person eller för ett blogginlägg. Vi sponsrar delvis bloggare, fotografer och hundinstruktörer genom en rabatt om de skriver om de produkter de handlar, ger oss bilder och ibland även texter till blogginlägg. En del av våra stamkunder som handlar mycket av oss kan även få testa lite nyheter. Vi vill ju gärna att de produkter vi säljer ska vara bra och vi kan inte testa allt själva. Sen får alla som handlar av oss poäng som i förlängningen ger 5% rabatt. Ibland stoppar vi även med något lite extra till dem som handlar mycket av oss.

Carsten tävlar snart i högre klass spår!

Även Du kan samarbeta med oss! Det som krävs är att du har en välskriven blogg med bra bilder och att du delar vår etiska syn på hund och hundträning. Men det betyder inte att du får produkter av oss helt gratis. Det har inte vårt lilla företag ekonomiska resurser till. Även du som hundinstruktör kan få viss rabatt till sig och sina kursdeltagare för godis, selar, långlinor och belöningsleksaker som kan vara bra att ha vid träning där fokus ligger på att motivera och belöna fram rätt beteende.

Min fina puli Misha

För oss är det viktigt att bidra med ett bättre liv för våra hundar och en del av vår sponsring är också vigd till olika hjälpverksamheter för utsatta hundar.

Vet ni vad? Möten med er är otroligt viktigt för oss. Ni ger oss feedback, tips, idéer och vi försöker ständigt förnya oss. Detta vore inte möjligt utan våra trevliga kunder och samarbetspartners! Här kan i läsa mer om vår policy för sponsring: Kundrabatter, sponsring och samarbeten för 2015 och här kan du läsa vår ursäkt för en olycklig formulering: Försök till förklaring och officiell ursäkt!

Till sist: Tack för idag Sara. Jag älskar våra möten och få möjlighet att pussa på dina fina hundar. Jag delar verkligen din syn på sund hundavel och jag ska försöka knåpa ihop ett blogginlägg om min syn på avel, med hållbara hundar i fokus. Kan inte fatta att jag varit hunduppfödare i så många år. Snart dags att fira 20 års-jubileum som hunduppfödare. Vad det har hänt mycket både inom avel, hundhållning och träning. Och så mycket bättre hundtillbehör det går att få tag på idag!

Vår kuvasz Czabina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar