tisdag 17 mars 2015

Vårkänslor, träning och Hurtta limited edition!

I CSiGORAs hundbutik märker vi av att våren är här. Dels väljer våra kunder somrigare färger och dels handlas det mycket träningsleksaker. Nu börjar många kurser och tävlingssäsongen tar fart.

Snacka om vårkänslor!
Idag nöjer sig inte kunderna med enbart funktion, givetvis ska hunden matcha! Kolla in mudin Qlura som har selen Jokke Wooly i Fushia till belöningsleksaken Bungee mini ovan och nedan en bungee i fluffigt rosa fårskinn - Bungee fårskinn!Och givetvis har man flera selar och leksaker att variera sig mellan även om kanske färgen består. Nedan har Qlura selen Hurtta Active i färgen "körsbär" och den rosa leksaken Orbee Tuff Planet Bungee!


Pumin Stimm däremot har en grön klassisk Hurtta y-sele (som vi har REA på nu) och grön matchande Cuz från JW!


Något som vi precis fått hem från Hurtta är dessa sköna stretchkoppel med vadderat handtag:


Vi kan också glädja våra kunder med att Hurttas nya Y-sele i limited edition är på väg till oss. Vad sägs om dessa färger?Vad jag gillar med våra kunder är att det trots allt inte enbart handlar om färg och design. I första hand är det hunden som står i centrum. Hundens utrustning ska sitta bra på hunden, inte hindra dess rörelser, ge skavsår eller vara obehagliga. Därför är jag glad att så många fått upp ögonen på Hurttas senaste modeller. 

En sele som jag dessutom vill lyfta fram är Metizoselen. Det som är så bra med den är att den är ställbar på flera ställen vilket gör det lättare att få bra passform på selen. Men vi har många fler sköna och snygga hundselar, ta gärna en titt i butiken på: Hundselar. Läs också gärna vårt blogginlägg om varför man ska välja sele till sin hund: Varför ska man ska skaffa sele till sin hund?  Till sist vill jag tacka Sara Jansson för de härliga bilderna på Qlura och Stimm! Ha en skön vår allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar