lördag 2 maj 2015

Trixie Experince - helt ny hundsele!

Trixie ha under många år producerat billiga hundselar som ändå haft en bra utformning. Nu har Trixie växlat upp och producerat en kvalitetsele med många fördelar. Den säljs under namnet Trixie Experince. Poängen är en sele som kommer sitta skönt på hunden även under längre vandringar.


De har nu testats en tid och lovorden är många. Det är vi på CSiGORA så glada över att vi nu lagt ut dem i nätbutiken. Fortfarande finns endast ett begränsat antal men till veckan kommer vi göra en ny större beställning. Vi har valt att endast ta hem blått och vinrött hittills men vill du ha en annan färg så mejlar du oss så tar vi med den i vår beställning. info@csigora.com

 Fördelarna med selen är: 

  1. Magplattan smalnar av något mellan frambenen så att den inte ska skava.
  2. Ergonomik uformad så att den inte trycker mot hundens känsligaste organ, muskler eller leder.
  3. Det finns två öppningar, i remmen under magen, som man kan trä igenom bröstremmen. På så vis kan du justera hur långt fram eller bak du vill att bröstbandet ska ligga för att inte skava i armhålan eller hamna för långt bak. 
  4. Det är spännen på båda sidor av bröstremmen för att snabbt kunna spänna loss hunden.
  5. Snabbspännena är i metall så att inte tugglgada valpar eller unghundar ska tugga sönder spännet!
  6. Selen är vadderad med ett meshmaterial som skapar luft mellan selen och hunden samt försvårar selen att glida omkring.
  7. Trixie Experience är förstärkt vid magplatta och rygg så att belastning fördelas jämt med hänsyn till hundens anatomi.
  8. Vid rygglslutet är en helsvetsad O-ring som håller även om hunden eller valpen skulle dra eller kasta sig i selen.
  9. Inga spännen ligger direkt mot hundens kropp då det finns vaddering under.
Selen hittar du i CSiGORAs hundbutik: Trixie Experince. Nedan så du hur selen sitter på. Modellerna är pumin Stimm och mudin Qlura och fotografen till alla fina bilder är Sara Jansson.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar