onsdag 3 juni 2015

Låt oss presentera hundselen Jokke Faster

Qlura i hundselen Jokke Faster
CSiGORA har en ny sele i sitt sortiment. Den heter Jokke Faster och kommer från den finska tillverkaren Jokke. Som introduktionserbjudanden bjuder vi alla som köper en Jokke Faster - fram till den 10 juni 2015 - på en matchande kampleksak i kaninskinn. Liten och smidig att ha i fickan på promenaden eller träning. Skriv då kanin i kommentarsfältet när du beställer din sele i nätbutiken!

Dubbla spännensnabknäppen
Det finska företaget Jokke har verkligen lyssnat på sina kunder. De har skapat en lätt, smidig hundsele som går snabbt att få på och av och hunden slipper kliva i och ur selen. Alla som tränar agility vet vikten av att ha en sele som enkelt och snabbt kan öppnas och stängas utan att störa hunden! Särskilt vid tävling när den ivriga hunden ska få en snabb start utan krångel med selen, när den ska av.

Pumin Stimm har storlek 4a
Grundmodellen är Jokkes y-sele Wooly men med en rad förändringar. Denna sele är dock helt i textil. Även om selen Jokke Wooly  är enormt uppskattad av alla kunder vars hundar har känslig päls eller hud. Ull används ju t ex av vandrare för att slippa skavsår och dålig lukt. Så vill inte alla ha ull av olika anledningar.

Därför är denna y-sele tillverkad i mjuk vadderad textil. Trots att banden är smala så sitter de mjukt mot hundens kropp. Många hundar ogillar hundselar som har för breda band och förstora partier som är vadderade. Denna sele däremot märker hunden knappt att den har på!En annan efterlängtad fördel är att bröstbanden är betydligt längre än på Wooly-selen. Det välkomnas av många med vinthundar som har djupa bröstkorgar men med smala halsar och huvuden. Perfekt för t ex Whippet! I dagsläget finns selen endast för små till medelstora hundar. Den finns endast i ljust lila på mörklila botten.

Om hunden däremot har smal bröstkorg så är detta inget problem då bröstbanden kan dras åt så mycket du vill. Perfekt med dubbla spänne på ryggen! Det matchande kopplet som Qlura har här är mjukt nylonkoppel i färgen lila. Passar perfekt ihop!


Innan vi tog in Jokke Faster i lager lät vi Sara som tränar agility med sin energiska mudi Qlura testa selen. Den höll över förväntad. Selen satt på plats utan att glida eller att banden åkte upp. Och då är Qlura en rätt sprallig och rörlig hund. Läs Saras egna blogginlägg här: Heja Jokke. Sara Jansson har dessutom tagit alla bilder som är med här.

Jokke Faster är designad i Finland och tillverkad i Estland. Den är välgjord och kan inte jämföras med alla Kina-tillverkade selar. Med tanke på det så har Jokke Faster ett väldigt bra pris. Alla storlekar kostar 269 kr.

Om du dessutom vill ha den matchande kampleksaken skriver du kanin i kommentarsfältet då du beställer i nätbutiken. Gäller till den 10e juni 2015.

Jokke Faster - hundselen för den aktiva hunden och hundägaren där en enkel smidig sele som man snabb får på och av är A och O! Perfekt för en agilityhund som Qlura!

Skönt med en sele som man kan röra sig ordentligt !
Qlura vill absolut inte släppa kaninskinnet!


Välkommen till CSiGORAs Hundbutik! 
Snabba leveranser,
alltid öppet köp så du kan både ångra dig eller byta din vara.
Fast frakt på 49 kr och fraktfritt för order över 600 kr.
Du får poäng på det du köper
som ger dig rabatt på framtida köp.
Givetvis betalar du säkert med kort men du kan också
delbetala eller betala med faktura hos Klarna.
Det är tryggt att handla hos CSiGORA!

www.CSiGORA.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar