tisdag 2 juni 2015

Vinnare av ett presentkort hos CSiGORA!

Först vill jag säga tack till alla bidrag. Både i bloggens kommentarer och per mejl. Det har kommit in så många bra tips på bra belöningar. Både godis, leksaker, bus, lekar, fysisk kontakt och glädjetjut. Fantasin flödar. En snabb analys av alla insända bidrag visar på att relationen, det sociala sammanhanget och de individanpassade lösningarna är viktigast. Vad som är belöning för en hund behöver inte vara det för någon annan hund. Det gäller att hitta vad just den specifika hunden älskar. Och även om man använder en leksak så är det hur man leker med den och varierar sig som påverkar hur värdefull belöningen blir. Det märks att ni verkligen bjussar på er själva!

Eftersom värdet på en belöning varierar går det inte heller att rangordna belöningarna eller era förslag. För alla är ju de bästa för just er hund. Det är det viktigaste! Så alla bidrag skrevs upp på en lapp och pulin Misha hjälpte till att helt utan rangordning plocka ut en vinnare. Så här stod det på det bidraget:

Lucky, som är en trefärgad sheltie på 14 månader, har lite olika favoritbelöningar. 
Han älskar godis, och det är väldigt bra och praktiskt att använda när man tränar lite vardagslydnad, hinderinlärning inom agility och olika tricks. Sedan älskar han också att ha dragkamp och att springa efter saker och det är (enligt mig) väldigt praktiskt när man tränar mer agility, alltså när man har flera hinder i rad. Det han gillar mest att springa efter är tennisbollar och sedan gillar han att ha dragkamp med det allra mesta, t.ex. fårskinnsleksaker och töjbara mjukdjur.

Dragkamp med Lucky
Författaren bakom den texten är Emilia Jakobsson. Hon har vunnit ett presentkort på 500 kr! Nja, helt sant är det inte för i tävlingen stod det uttryckligen att priset skulle vara något som hunden i fråga skulle uppskatta väldigt mycket! Så frågan är vad Lucky kommer välja från butiken? Ett mejl kommer skickas till matte Emilia.

Är du en av dem som inte vann? Vill du ha ett tröstpris? Om du deltog i tävlingen så kan du skicka ett mejl till info@csigora.com. Märk mejlet med tröstpris. Du kommer då få 200 kr poäng till ditt konto hos CSiGORA som ger dig 100 kr att handla för i butiken. Har du inget konto sedan innan så skapar vi ett åt dig. Rabatten går inte ut automatiskt till alla deltagande utan du måste själv mejla till oss!

Vi säger grattis till vinnaren Lucky!
Tävlingen arrangerades av CSiGORAs hundbutik där du hittar massor av belöningar till din hund i form av godis, bollar, kamptrasor, bungees med eller utan äkta päls, godisfickor, Memory Trainer, tuggben, vattenleksaker och mycket mer!

www.CSiGORA.com

1 kommentar:

  1. Åh tack! Riktigt kul, ville verkligen vinna denna tävlingen! Nu vet jag en hund som kommer att bli glad här hemma :D

    SvaraRadera