måndag 5 september 2011

Ny tävling!

Nu är det dags för en ny tävling! Jag vill att ni går till CSiGORAs HUNDbutik och väljer ut en produkt som du skulle vilja vinna. Om du har Facebook vill jag att du även trycker gilla på den produkten. Du får givetvis trycka gilla på fler produkter som du tycker om men det ger inga extra poäng i tävlingen. Du gör endast mig glad!


När du valt vad du helst av allt skulle vilja ha så kommer du tillbaka hit och motiverar varför just du skulle behöva den hundskålen, kopplet, schampot, bädden eller vad det nu är du valt. Glöm inte att tillsammans med motiveringen lägga in en länk till ditt val i kommentarsfältet.


Jag kommer inte vara inblandad i valet av vinnare. Istället har jag en jury bestående av mina tre vuxna/nästan vuxna barn som kommer ge varje motivering betyget 1-5. Den som får mest poäng vinner!


Om du har en blogg får du gärna skriva om tävlingen och länka hit. Då får du automatiskt 3 poäng! Om du inte har en blogg får du istället klura på en riktigt bra motivering då kanske du ändå är den som skrapar hem flest poäng! Juryns beslut kan inte överklagas och jag kommer inte på något sätt vara inblandad i hur juryn väljer att sprida sina poäng. Man kan säga att det kommer krävas en gnutta tur och en gnutta skicklighet!


Den här gången kommer inga tröstpris delas ut även om det skulle bli väldigt många bra förslag. Endast en vinnare kommer det bli! Om du inte vinner och trots allt är i desperat behov av just ditt val av hundtillbehör så kommer du får 20% rabatt på just den varan under hela oktober 2011! (kan ej kombineras med andra rabatter).


Nu får du ta god tid på dig och välja ut det du och din hund helst skulle vilja vinna! Det blir endast en vinnaren, men tänk om det blir just du? Lycka till!


Konstnären till bilderna ovan är Linnéa Porsfelt som också ingår i juryn;)

9 kommentarer:

 1. http://www.csigora.com/produkter/hundburar/stalburar/72673__svart_stalbur/

  Jag skulle vilja ha en stålbur till min Pumi Stimm när vi är iväg på agility tävlingar, även om det är mycket lättare att släpa med en tyg bur varje helg så är luftflödet så mycket bättre i en stålbur och skulle det vara en sval höst dag och hunden behöver lite lugn och ro är det bara slänga över en filt. Sen är dom så mycket bättre att träna bur lekar i vilket jag kommer behöva med den framtida valpen japp vi hade haft mycket nytta av en stål bur i Dalsjö :)

  SvaraRadera
 2. Camilla Johansson5 september 2011 22:15

  Biopet Omega-3 250 ml till min "gamla" livskamrat och bäste vän så han håller sig frisk och stark länge länge till för några "krumilurpiller" till min Fritjof finns väl inte på marknaden ännu ;) Eller en Svan för Minou och mig att leka med.:)

  SvaraRadera
 3. http://www.csigora.com/produkter/hundbaddar/baddar/72646__hundbadd_lyon/

  Min äldsta dam skulle uppskatta dena present på åldern höst då hon gillar att ligga varm och mjukt och känna sig ompysslad.

  Jag berättar om tävlingen i min blogg och länkar hit :)gillar dig även på facebook och rekomenderar produkten.

  SvaraRadera
 4. Jag har valt Fixodida ( gärna stor burk ) har ju två hundar , och dessa rovdjur, alltså fästingarna, förökar ju sig som som som ja jag vet inte vad.
  Har gillat på fb, men helt ärligt vet jag inte hur jag ska länka till produkten =(
  länk länk länk
  Anne med Tuss o Indra

  SvaraRadera
 5. www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

  Alltså, jag har en egen bia som det ALLTID ligger en katt och skräpar i när jag vill vila där! Hur kul är det på en skala? Jag behöver attans väl en bädd till som ska bli kattförbjuden! En sån där nobel säng skulle passa mig som hand i handsken. Så kan kattskrället bosätta sig i bian!

  PS Matten har länkat och gillat och gjort såna grejer.

  SvaraRadera
 6. Gamla Moa skulle behöva en egen go säng på ålderns höst där hon kan ligga och gona sig nu när Pie lagt beslag på biabädden där hon tycker det är toppen att leka.

  SvaraRadera
 7. Produkt: http://www.csigora.com/produkter/hundkoppel/textilkoppel/73683__mr-koppel/


  Motivering:
  Jag har valt detta koppel därför att jag tror att det kan hjälp mig väldigt mycket när vi är ute i skog och mark och promenerar.
  Det var för 6 år sen, det var vinter och trappen ner till gräsmattan var full av is.
  Jag hade min första valp i famnen och var på väg ner, halkade i trappen och vovven klarade sig galant. Jag däremot fick ont i svanken, och sen dess får jag ont vid promenader och andra ansträngningar, det hindrar mig från att gå långpromenader då jag får så ont.
  Eftersom jag levt med socialfobi och panikångest så är promenaden med min hund det absolut bästa i mitt liv - det som hjälpt mig framåt.

  Jag tror även att det här kopplet kan hjälpa både henne och mig.

  SvaraRadera
 8. http://www.csigora.com/produkter/hundbaddar/baddar/72646__hundbadd_lyon/

  Som en fattig student har man inte råd att köpa vad som helst till hunden utan får prioritera det viktigaste.

  Alla bäddar jag hittat och velat ha har varit alldeles för dyra för att jag ska ha råd.

  Just nu ligger hon på en dubbelvikt bäddskumgummimadrass med ett fult påslakan över, varken hon eller jag är nöjd med det. Det är nästan som att ligga på golvet och ser hemskt fult ut och drar ner vardagsrummet. Har försökt gjort det mysigare med täcke men det korvar sig bara.

  Så därför skulle jag gärna vilja vinna denhär bädden, så min tik kan få sova kungligt efter dagens bravader :)

  Här är även länk till blogginlägget:
  http://lathunden.blogg.se/2011/september/ny-tavling.html

  SvaraRadera
 9. Produkt: http://www.csigora.com/produkter/hundmatskalar/exklusiva_skalar/74068__chacco_classic_vit_guld/

  Motivering:
  Matte älskar allt som glimrar och glittrar, och hunden är en riktig prins.
  Allt det viktiga som koppel och bäddar avsätts det pengar till i min tajta budget, men att lägga pengar på "det lilla extra" är i stort sett uteslutet.
  Därför vore den perfekta vinsten för oss en av de lyxigt snygga matskålarna från Chacco.

  SvaraRadera