fredag 9 september 2011

Stängt och pågående tävling!

CSiGORAs HUNDbutik har stängt den 13 - 22 september! Det går fortfarande att göra beställningar men inget skickas förrän fredagen den 23 september. Det går även att beställa ända fram till den 12 september, sista leveransen innan stängning går den 13 september.

Tävlingen pågår dock hela tiden. Du kan fortfarande leta fram din favoritvinst och skriva en rad om den, se tidigare blogginlägg.

I helgen ska här byggas nytt hundhus, nåja hundhuset finns men ska rustas upp. Och jag får experthjälp av riktigt goda vänner. Hit ska mina hundar kunna gå in när jag inte är hemma. Även staketet runt tomten ska ses över så ingen kan smita ut för egna promenader. Så idag ska här shoppas brädor, råspont, byggplast, isolering, stolpar, staket mm.

Nedan ser ni Rufus i sin nya tröja. Inte helt fel med en tröja på promenaden om du har en hund med mycket lång päls, särskilt med en hane som lyfter på benet. Med tröjan hålls ju pälsen under magen upp och slipper bli blöt i onödan. Vi har även snygga regnoveraller på ingång i butiken. Det är ett måste om man har en hund med mycket päls, särskilt som det har regnat i år!

1 kommentar: