måndag 20 februari 2012

Prisvärda valppaket

Är du hunduppfödare och väntar valpar eller har du precis fått hem en ny valp? Då är det rätt mycket nytt som behövs. Vi hjälper dig att plocka ihop valppaket efter dina behov och önskemål. Eftersom det då kan bli en del så erbjuder vi ett fördelaktigt pris som beror på vad och hur mycket du handlar för. Vi har en hel del som inte syns i webbutiken så skicka gärna ett mejl med alla dina önskemål. Du kan även få lite tips på vad jag som uppfödare tycker är bra att ha! Hör gärna av dig:  info@csigora.com


Sara fick hjälp att sätta ihop ett valppaket till sin nya valp Hajja - det mesta i rosa den här gången! Sara har en mycket läsvärd blogg där du kan följa Hajjas vardag tillsammans med pumin Stimm.Även kennel Sorshies som nu har Eurasiervalpar har beställt hem koppel i olika färger, halsband, spillfri vattenskål, leksaker, fällar och sådant som går åt både när man har valparna och när man ska skicka iväg lite saker när valparna flyttar.


Valpar är nog det mysigaste som finns även om det också är mycket jobb! Valparna på bilderna är från min senaste pulikull som redan hunnit fylla ett år nu!

Ta gärna en titt på alla våra hundtillbehör i CSiGORAs HUNDbutik!

1 kommentar: