söndag 5 februari 2012

Vinnaren är!

Det är flera vinnare i CSiGORAs tävling om roliga hundleksaker. Den här gången är det en leksak som är utlottat istället för en vinnare. Och vinnarna är alla som gillat denna leksak på FB och registrerat sig för nyhetsbrev i CSiGORAs hundbutik. Utlottningen har utförts av annan person än mig och det är enbart turen som avgör vilken leksak det blir.

Jag säger stort grattis till alla som gillat det ulliga fåret!

Ulligt får

Fåret finns i rosa, brunt eller gult. Jag kommer meddela alla vinnare och ni kan då välja vilken färg ni vill ha! Till sist säger jag stort TACK till alla som deltagit i tävlingen!

4 kommentarer:

 1. Oj, så roligt att Rudi vann ett får! Så glad han blev! Vi har diskuterat färg tillsammans och bestämt att ett gult påskfår är precis
  vad han behöver i sin leksakssamling!
  Nu ser vi med spänning fram emot fårets ankomst!
  Hälsar Britt Marie o Rudi

  SvaraRadera
 2. Vi vann också ett får! Jättekul! Siri och Smilla är riktigt glada! Vi hade också tänkt oss ett gult får men vill inte ha ett likadant som Rudi så därför väljer vi ett ROSA! Tack så mycket!

  SvaraRadera
 3. Oj, vad roligt! Penny och Lukas har grälat hela morgonen om vilken färg det ska bli. Penny bestämmer, i egenskap av Alfahona, att det ska vara rosa, men Lukas vill ha ett gult. Så då.....i egenskap av AlfaAlfa hona säger matte att det blir ett brunt får!

  Puss på nosarna från oss!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Har just kommit hem från semester å såg att ulliga fåret hade vunnit:) jag gillade detta får i tävlingen, men är
  Rädd att ditt mail raderats automatiskt i min skräppost då jag inte kollat den under mina 16 dagar iväg.
  Jättekul å vinna en tävling för en gångs skull:)
  Önskar mig ett brunt får.
  Mvvh Malin

  Malen_yoyo@hotmail.com

  SvaraRadera