fredag 24 februari 2012

Rea på Hurtta

Snön har smällt bort i rasande fart!  Men vår är inte bara sol och blommor, det är också tid för regn och blåst. Hurttas värmetäcke är därför inte avsett endast för vinterns kallaste månader. De passar bra när det är lite ruggigt ute. CSiGORAS HUNDbutik har sänkt priset på dessa täcken och det lägre priset gäller hela våren eller tills lagret är slut. Varför inte passa på redan nu för täcket kan hänga med i många år framöver! Färgerna svart och rött finns i lager och även någon enstaka brun.


När dagarna börjar bli varmare så är Hurttas Lifeguard Storm ett smidigt alternativ. Ett regntäcke som inte tar särskilt stor plats och som du snabbt kan få både på och av hunden! Synliga färger och reflexer gör att hunden syns även  i skogen eller i skymningen. Just nu har CSiGORAS HUNDbutik 15% rabatt! Regntäcket finns i både orange och rosa! Rabatten gäller hela helgen till den 27 februari!

Vi har även bra priser på Hurttas halsband och selar i matchande färger samt i färgen blått. De finns så länge endast i butiken men kommer läggas ut i nätbutiken under helgen!Önskar er alla en trevlig helg! Ta gärna en runda i CSiGORA HUNDbutik på nätet där det finns massor av fina hundtillbehör att välja bland: www.csigora.com


2 kommentarer:

 1. Fin blogg!
  Jag kör en tävling i min blogg, där man kan vinna en länkning! Så kika in och lägg ett svar, så kan det vara just du som vinner denna länkningen av din blogg, i min blogg! :D

  SvaraRadera
 2. Hej! tänkte bara tipsa om att jag varje dag kör en dagens blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 400/600 unika läsare/dag och har även andra tävlingar så passa på att gå in och anmäl dej:)
  Om du inte vill ha såna här komentarer så ber jag ursäkt och hoppas får en underbar dag!
  KRam
  PS. Länk till tävlingarna finns i vänsterspalten av bloggen och eftersom de är en ny dagens blogg varje dag så kolla så du anmäler dig i just dagens och inte en som redan är avslutad:)

  SvaraRadera