fredag 3 februari 2012

Fortfarande chans att vinna!

Produktbild för “Lila kamel”
Det finns fortfarande chans att vara med och tävla om fina hundleksaker! Vinnarna utses den 5:e februari! Jag repeterar här vad som gäller:
 1. Det du behöver göra är att registrera dig som kund i CSiGORAs hundbutik och kryssa för nyhetsbrev! Du behöver inte handla något! Gå till: www.csigora.com. Finns du redan registrerad så är det en jättebra början, då är det bara att gå vidare till nästa steg!
 2. Du ska sen gå in i hundbutiken på nätet och titta runt bland leksakerna. Klicka "gilla" på den eller de leksaker som du vill vinna. Du kan klicka på hur många du vill så ökar dina chanser att vinna!
 3. En slumpvis utvald leksak kommer utlottas och ALLA som gillat den leksaken på FB kommer vara vinnare! Det kan därför bli hur många vinnare som helst! Sprid därför tävlingen till alla dina vänner!
 4. Efter att du har gillat så vill jag att du kommer tillbaka hit till CSiGORAs blogg och skriver i kommentarsfältet vilken eller vilka hundleksaker som du vill vinna och därför har gillat! Skriv också din e-post så att jag kan nå dig om just du vinner! Om du vill vara anonym så kan du skicka din e-post till info@csigora.com
Som bonus till alla som registrerat sig för nyhetsbrev, samt deltar i tävlingen, kommer 25 poäng inregistreras i kundregistret, poäng som kan omvandlas till pengar att handla för vid framtida köp! Läs mer om hur vårt poängsystem fungerar här: Poängjakten. Tävlingen pågår till den 5 februari!
Produktbild för “Wiggly Giggly”

Var med du också!

3 kommentarer:

 1. Oj, så mycket fina leksaker- Mina hundar Siri och Smilla hittade flera trevliga. Vi tyckte om den skällande hunden, litet får, rosa åsna och ulliga får! holmbrita@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej! Tur vi hittade tävlingen innan midnatt :-) Rudi och jag har tillsammans valt ut alla leksaker som har ljud i sig och så oförstörbar boll och så tror jag inte det var något mer, för jag sa att han fick lägga band på sig...
  briweb@telia.com

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har varit inne på din sida och "gillat" flera av leksakerna...
  Glömde helt vilka de var (jag har mailat dig innan gällande tävlingen och i mailet står det nog...).
  Hade helt tappat bort att jag skulle skriva det här också...
  Men jag vet iaf att det var 3-p djurbollar, gås, elefant, and, kamel, hund, zebra, svan, skällande hund, får, åsna, och alla de leksaker som var mjuka och lurviga, samt även kong classic.
  Hoppas att detta räcker iaf...
  Ella leker inte med något annat än mjukisar och aktiveringsleksaker... =)
  Nej, mjukt och fluffigt ska det vara till denna förnäma lilla damen.
  Inte ens det duger ibland...
  =)
  Hoppas att vi vinner något som faller lilla prinsessan i smaken.
  Hade verkligen varit kul att hitta något hon gillar, eftersom det inte händer så ofta.

  Vill inte lämna min mailadress här, men du kan nå mig på min blogg, eller om du har kvar mailen jag skickade.

  Mvh.
  Jasmine

  SvaraRadera