söndag 12 februari 2012

Nya träningsleksaker

Nu har jag äntligen lagt upp de nya träningsleksakerna i webbutiken! De har fått en egen kategori under hundleksaker som heter Bungee. Detta är orginalmodellerna som designats av Lisa Hughes inledningsvis för att använda till agilityträning där tuggandet och dragandet är en viktig del för att motivera och belöna hunden.



Hundleksakerna har vidareutvecklats och idag fungerar de utmärkt inom de flesta träningsgrenar. Den inbyggda expandern ger ett perfekt motstånd och rörligheten motiverar hunden samtidigt som den dämpar de kraftiga ryck som kan uppkomma. På så vis skonas muskler och leder för både hund och förare. Att även använda olika pälsvarianter talar dessutom till fler av hundens olika sinnen instinkter. Det finns modeller med såväl långt som kort fårskinn samt vadderade bitringar med fuskpäls.


Det finns några till varianter och färger på ingång. I dagsläget finns endast ett fåtal av varje Bungee då jag vill se hur stort intresset är för de olika varianterna. Om den modell eller färg du vill ha har tagit slut i lager så ska du  därför skicka ett mejl så att jag vet att det finns en efterfrågan. Jag kommer nämligen göra en ny större beställning av just de modeller och färger som mina kunder vill ha. info@csigora.com


1 kommentar:

  1. Japp en sådan där ska vi ha nu ska jag bara bestämma vilken sort vi ska ha :)

    SvaraRadera